Cei doi luptători s-au întâlnit în ring în urmă cu 2 ani, la UFC 229, când rusul a câștigat prin submisie. Începând din acel moment, certurile dintre cei doi au început să prindă o intensitate din ce în ce mai mare, iar aseară a avut loc o nouă demonstrație.
Totul a pornit de la un comentariu făcut de McGregor la adresa lui Justin Gaethje, după ce sportivul american l-a învins în weekend pe Tony Ferguson, la UFC 249. Irlandezul l-a avertizat pe Gaethje că l-ar învinge clar într-o luptă directă și l-a criticat, folosind cuvinte dure, pentru modul în care și-a folosit picioarele ca să-l strângă pe Ferguson ("hug legs"). În același timp, luptătorul irlandez l-a numit pe Khabib "o rușine absolută" pentru stilul său de lupă, asemănător cu cel al lui Gaethje.

Khabib: "Tu scrii mesaje când ești beat?"

Arte Marţiale
McGregor, show total înainte de meciul cu Poirier! Irlandezul a încercat să-și lovească adversarul
09/07/2021 LA 11:17
La scurt timp după comentariul lăsat de McGregor pe Twitter a venit și reacția lui Khabib:
"Vorbești despre stilul lui Gaethje? Ai uitat când te-am doborât sau tu scrii mesaje când ești beat? Te-am distrus în toate modurile posibile, iar la final ai renunțat."
Ultima luptă a lui McGregor s-a desfășurat în ianuarie, când irlandezul l-a făcut knock-out în 40 de secunde pe Donald 'Cowboy' Cerrone.
Dana White, președintele UFC, a anunțat pentru ESPN că pregătește o luptă spectaculoasă între Khabib și Gaethje, pe insula lui privată, chiar în această vară.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Arte Marţiale
Accidentare horror în UFC! Chris Weidman și-a rupt piciorul, la prima lovitură a meciului
26/04/2021 LA 04:38
Arte Marţiale
Floyd Mayweather, atac fără precedent la Conor 'McLoser': "Nu câștigă lupte nici în propriul sport!"
24/01/2021 LA 14:51