Conor McGregor a intrat în octagon pentru prima oară după un an. Ultimul său meci a fost împotriva lui Donald Cerrone, pe care l-a făcut knock-out după numai 40 de secunde.
Ieri noapte la Abu Dhabi (ora 7 dimineața, în România), McGregor l-a întâlnit pe Dustin Poirier, omul pe care l-a învins în urmă cu 7 ani. În acel duel, irlandezul s-a impus prin knock-out tehnic în prima rundă.
Lucrurile au stat diferit noaptea trecută la Abu Dhabi. Americanul i-a pus mari probleme lui McGregor și l-a trimis la podea în runda a doua, după o serie de croșee. Irlandezul a fost prins cu spatele la marginea octagonului și n-a reușit să-i blocheze loviturile lui Poirier, care s-a dezlănțuit.
Arte Marţiale
McGregor, show total înainte de meciul cu Poirier! Irlandezul a încercat să-și lovească adversarul
09/07/2021 LA 11:17
În final, luptătorul din Statele Unite i-a aplicat o directă în plină figură, iar McGregor s-a dezechilibrat și a căzut. Încă două lovituri expediate de Poirier au fost îndeajuns pentru ca arbitrul să intervină și să oprească meciul.

Poirier, în extaz după ce l-a făcut K.O. pe McGregor: "Mă simt ca un campion!"

Grație victoriei în fața lui McGregor, Dustin Poirier are acum prima șansă să lupte încă o dată pentru titlul de campion. Americanul a ratat prima oportunitate în 2019, după ce a fost învins de Khabib Nurmagomedov.
Poirier s-a arătat extrem de fericit după victoria uriașă contra lui McGregor. Luptătorul din Statele Unite a recunoscut că s-a simțit ca într-un meci pentru titlu și că nu este surprins pentru victoria prin K.O. în fața irlandezului:
"Sunt un om fericit, dar nu și surprins. Pentru că știu cât de mult am muncit. În primul rând, trebuie să spun că McGregor a acceptat rezultatul cu mult profesionalism. Cine știe, poate va trebui să lupt din nou contra lui. Mă bucur pentru poziția în care mă aflu acum. Victoria este minunată, dar lupt pentru lucruri mult mai mari, cum ar fi fundația mea de acasă. Îmi iubesc soția, îmi iubesc orașul (n.r. - Layafette, Louisiana) și fundația.
Obiectivul meu (n.r. - împotriva lui McGregor) a fost să am o abordare tehnică și să știu când să-mi aleg loviturile. Să nu mă arunc într-o luptă dezordonată. Sunt în stare să lupt într-un mod tehnic, dar uneori am tendința să o iau razna și să am probleme. Vom vedea ce se va întâmpla cu titlul de campion. Eu mă simt ca și când asta ar fi fost lupta pentru titlu, iar eu sunt campion!", a spus Dustin Poirier.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2977592.jpg

McGregor, învins în premieră prin knock-out în UFC

A fost cea de-a 27-a victorie din cariera lui Dustin Poirier, care și-a luat revanșa în fața lui Conor McGregor, după o așteptare de 7 ani. De notat că este pentru a 13-a oară când americanul se impune prin knock-out.
De cealaltă parte, McGregor se află la cea de-a 5-a înfrângere din carieră. Interesant este că eșecul împotriva lui Poirier a fost primul suferit prin knock-out de irlandez în cariera din UFC. McGregor mai pierduse o singură dată prin knock-out, însă într-un meci de box, împotriva lui Floyd Mayweather, în 2017.
Înfrângerea contra lui Poirier s-ar putea să-i dea planurile peste cap lui McGregor. Irlandezul spera ca o victorie noaptea trecută să-i aducă revanșa cu rivalul Khabib Nurmagomedov, împotriva căruia să lupte pentru titlul de campion.
Arte Marţiale
Accidentare horror în UFC! Chris Weidman și-a rupt piciorul, la prima lovitură a meciului
26/04/2021 LA 04:38
Arte Marţiale
Floyd Mayweather, atac fără precedent la Conor 'McLoser': "Nu câștigă lupte nici în propriul sport!"
24/01/2021 LA 14:51