Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dina Asher-Smith, reacție dură după ce a terminat pe 8 la Mondiale, deși se simte "în cea mai bună formă"

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2023 la 13:56 GMT+3

Sha'Carri Richardson s-a impus aseară în proba de 100 de metri de la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta. La finalul cursei, americanca s-a arătat încântată de rezultat, în timp ce Dina Asher-Smith, care a terminat pe locul 8, a fost extrem de dezamăgită.

FA-BU-LOA-SĂ! Sha'Carri Richardson este campioană mondială în proba de 100 de metri la Budapesta

Sha'Carri Richardson a cucerit medalia de aur în cea mai spectaculoasă probă a fetelor de la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta.
Sportiva din SUA s-a impus în fața atletelor Shericka Jackson și Shelly-Ann Fraser-Pryce din Jamaica, în timp ce britanica Dina Asher-Smith a terminat cursa pe locul 8.
Deși a spus înainte de cursă că se simte "în cea mai bună formă" din viața ei, Asher-Smith a spus la finalul cursei că este foarte dezamăgită de prestația sa.
"Nu sunt într-adevăr mulțumită. Sunt chiar dezamăgită, simt că sunt în cea mai bună formă din viața mea, așa că să vin și să alerg așa... Am fost foarte dezamăgită.
M-am simțit foarte bine, în mod normal când mă simt bine, lucrurile se întâmplă astfel, așa că sunt foarte dezamăgită", a spus Dina Asher-Smith.
Sportiva din Marea Britanie va încerca acum să obțină un rezultat mai bun în proba de 200 de metri, care are seriile programate miercuri.
Citește și:

Sha'Carri Richardson, în extaz după aurul mondial

La polul opus, atleta din Statele Unite ale Americii care și-a adjudecat aurul a avut un discurs foarte pozitiv, explicând cum s-a simțit pe parcursul secundelor în care s-a aflat pe pistă și anunțând că nu are de gând să se oprească aici.
"Mă simt uimitor, simt că munca grea dă roade. M-am dedicat, mi-am păstrat credința puternică în acest sezon și am crezut și știut că tot ce exersezi reușești apoi să aduci în față și sunt recunoscătoare.
Am simțit doar că am făcut o cursă uimitoare pentru mine. Eram singură pe culoarul nouă, eram în lumea mea, așa a fost toată viața mea, așa că să fiu pe culoarul nouă a fost perfect pentru mine să fac ceea ce știu să fac și să mă concentrez asupra mea.
Când am sărbătorit am făcut-o pentru că am simțit că am dat tot ce puteam, indiferent care avea să fie rezultatul. Nu am terminat încă. Mai e cursa de 200 de metri. Sunt fericită că pot să particip și la ea", a spus Richardson pentru Eurosport.
Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta se desfășoară în perioada 19-27 august și sunt transmise în direct și în exclusivitate pentru România pe Eurosport și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo