In perioada 22 – 30 august, peste 2000 de sportivi de top din peste 200 de tari vor participa la cea de-a 15-cea editie a Campionatelor Mondiale de Atletism, un numar record in ceea ce priveste numarul de concurenti pentru acest gen de eveniment sportiv. Toate probele sunt transmise IN DIRECT pe Eurosport. Reluarile vor putea fi urmarite pe Eurosport 2.

TRANSMISIUNI ZILNICE

Atletism
Usain Bolt are coronavirus! Un fotbalist important de la City a luat recent contact cu fostul atlet
24/08/2020 LA 15:46

Dimineata devreme, fanii atletismului pot urmari prima sesiune IN DIRECT a zilei pe Eurosport si Eurosport Player.

Greene Light (primul magazin): in jurul pranzului, Maurice Greene - consultantul Eurosport – face rezumatul probelor desfasurate pana in acel moment, dar si o avancronica a finalelor ce urmeaza sa aiba loc dupa-amiaza. Greene Light este un magazin de 15 minute, care prezinta interviuri in exclusivitate, dar si analiza realizata de Maurice Greene.

A doua sesiune IN DIRECT a zilei se va axa in principal pe finale.

Greene Light (al doilea magazin): Maurice Greene revine cu reactiile celor mai buni sportivi si analizeaza evolutiile acestora.

O zi speciala va fi sarbatorita pe Eurosport, care va prezenta un rezumat complet al zilei si continut suplimentar oferit de echipa de jurnalisti aflata la fata locului. Aceasta selectie va fi transmisa in cadrul magazinului “Campionatul Mondial Astazi”.

Cunoscut sub denumirea “Cuibul de pasare” gratie arhitecturii unice, Stadionul National a fost martorul a numeroase realizari ale elitei sportive printre care se numara Usain Bolt sau Yelena Isinbayeva la editia din 2008 a Jocurilor Olimpice, iar acum este gata sa gazduiasca performante si mai uluitoare.

Pentru a se califica la aceasta competitie, sportivii trebuie sa fie actuali campioni mondiali, sa fi castigat Diamond League sau Circuitul Challenge in 2014.

Atletism
Gail Devers, lungul drum spre aur: amenințată cu amputarea, a câștigat cea mai strânsă finală a JO
01/08/2020 LA 16:31
Atletism
World Athletics amenință Rusia cu dezafilierea pentru neplata unei amenzi de peste 6.000.000 $
30/07/2020 LA 20:27