Legal Half-Marathon va avea loc duminică, 27 martie 2022 cu startul programat pentru ora 09.00 din fața Tribunalului București.Competițiase va desfășura pe un traseu omologat AIMS/World Athletics și va fi difuzată LIVE pe pagina de Facebook a EUROSPORT ROMÂNIA.
Evenimentul este dedicat alergătorilor profesioniști, membrilor comunității juridice și publicului larg, scopul fiind strângerea de fonduri pentru asigurarea de servicii gratuite copiilor și adulților care se confruntă cu boli grave, copiilor cu autismși tinerilor instituționalizați din România.
Premiile la Legal Half-Marathon vor fi acordate de marii campioni ai României Elisabeta Lipă– multiplă campioană olimpică la canotaj și Marius Urzică - campion olimpic la gimnastică.
Atletism
Serghei Bubka, în lacrimi: "Fac tot posibilul pentru a-mi salva poporul"
21/04/2022 LA 09:52
Alexandru Novac, Steliana Nistor, Alexandru Cornesch, jurnaliștiiAndra Marinescu (PRO TV), Liviu Mihaiu (Radio Guerrilla), Mihai Rădulescu (TVR) și artistul Doru Tudoruț, susțin ediția din acest an a Legal Half-Marathon din calitate de ambasadori.
https://i.eurosport.com/2022/03/26/3344684.png
Vor fi organizate curse ale copiilor la care participarea este gratuită și curse speciale pentru pacienții Hospice Casa Speranței.
La eveniment vor concura alergători din Republica Moldova (data de 27 martie marcând Unirea Basarabiei cu România) și din Ucraina.
Traseul competiției: start de pe Bd. Unirii (Tribunalul București) - Piața Unirii –Biblioteca Națională– Bd. Mircea Vodă– întoarcere Pasaj Mărășești – Bd. Unirii – Piața Alba Iulia - Bd. Decebal – Str. Delea Nouă - Bd. Decebal – Bd. Unirii – Tribunalul București.
Legal Half-Marathon este un eveniment organizat de Asociatia EOS D’ART, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Elite Running, Consiliul Superior al Magistraturii, Baroul București, Duțescu & Partners, Federația Română de Atletism, Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar, Asociația Municipală de Atletism, Irina Ghineț– Comunicare&PR, Legal Runners, Sport Guru și are ca scop promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos.
Atletism
Legendara Allyson Felix, cea mai titrată atletă din istorie, și-a anunțat retragerea
14/04/2022 LA 09:52
Campionatul Mondial de Atletism în sală
Mondo Duplantis și Yulimar Rojas, performanțe fabuloase la Mondialele indoor de atletism din Belgrad
21/03/2022 LA 07:45