Atleta de 31 de ani a suferit o accidentare teribilă duminica trecută într-un accident ”șocant” în timpul antrenamentelor iar medicii i-au spus că are nevoie de operație.
Praught Leer va primi injecții cu cortizon când va ajunge la Tokyo din Elveția iar ea insistă că va participa la cursă, cu toate că recunoaște că va fi departe de nivelul ei maxim.
Olympic Games
Medaliata de la Tokyo care a învins cancerul, gest superb pentru un băiețel cu probleme la inimă
17/08/2021 LA 13:29

Jocurile Olimpice: Determinarea incredibilă a lui Praught Leer

”Urăsc că trebuie să vă spun asta”, a scris ea pe rețelele sociale.
”Mi-am rupt meniscul (o ruptură totală, de pe os direct) duminică la antrenamente. A fost un accident bizar, șocant. Am auzit momentul rupturii și durere imensă, însă apoi am continuat unul dintre cele mai bune antrenamente din viața mea.
Miercuri mi-am făcut un RMN iar apoi nu mi-a venit să cred când medicul mi-a spus că am nevoie urgentă de operație”, a scris ea.
Voi participa la Tokyo. Când voi ajunge acolo voi scoate tot lichidul din genunchi și voi primi o injecție cu cortizon (este legal iar chirurgul meu îmi susține decizia)
”Vreau să cred în continuare în posibilitatea de a-mi atinge visele. Realitatea este că asta nu se va întâmpla la Tokyo - nu voi putea alerga la forma mea maximă. Este cea mai grea situație din cariera mea”, a adăugat ea.
Aceasta este a doua ediție a Jocurilor Olimpice la acre participă Praught Leer, după cele de la Rio din 2016.
Prima rundă a probei de 1500m începe pe 2 august iar Praught Leer era considerată printre favorite după ce a luat aurul la Jocurile Commonwealth-ului din 2018 și argint la Jocurile Pan Americane din 2019.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Probleme pentru britanici! Un atlet din echipa de 4x100 a picat testul antidoping
13/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Tokyo 2020 | Cele mai importante faze din competiția de atletism de la Jocurile Olimpice
09/08/2021 LA 11:42