Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carl Lewis a "desființat" ștafeta americană de 4x100 de metri. "O jenă totală"

Andrei Nicolae

Publicat 05/08/2021 la 07:05 GMT+3

Legenda sprintului din Statele Unite a reacționat dur după ce ștafeta acestei țări a ratat prezența în finala olimpică

Trayvon Bromell

Credit imagine: Eurosport

SUA s-au clasat doar pe locul 6 în a doua semifinală la ștafetă 4x100 de metri, astfel că au ratat calificarea în finala probei. Această contraperformanță a atras și furia legendei americane, Carl Lewis.
Fostul rege al sprintul, care a câștigat nouă medalii olimpice de aur și un argint olimpic, a numit performanța ștafetei „o jenă totală”.
picture

Jocurile Olimpice: Surpriză de proporții la ștafetă 4x100 metri. SUA nu au prins finala!

Statele Unite au avut o serie de schimburi proaste, care au avut ca rezultat final locul 6

Echipa a fost formată din Trayvon Bromell, Fred Kerley, Ronnie Baker și Cravon Gillespie au încheiat cu timpul de 38.10, într-o semifinală în care a alergat și Marcell Jacobs, noul campion olimpic la 100 de metri. China, Canada și Italia au ocupat primele trei locuri. Statele Unite au avut o serie de schimburi proaste, care au avut ca rezultat final locul 6.
"Totul a fost greșit în ștafeta masculină a SUA. Sistemul de predare al ștafetei a fost greșit, sportivii, a fost clar că nu existat un lider. A fost o jenă totală și complet inacceptabilă pentru o echipă din SUA", a declarat Carl Lewis.
Dacă ștafeta masculină de 4x100 de metri a dezamăgit profund, în schimb, a impresionat aruncătorul de greutate Ryan Crouser. Americanul a câștigat titlul olimpic după ce a doborât de trei ori recordul olimpic în cadrul finalei. Aurul a fost câștigat cu o aruncare de 23.30 metri.
picture

Jocurile Olimpice: Ryan Crouser câștigă arurul olimpic la aruncarea greutății

Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo