SUA s-au clasat doar pe locul 6 în a doua semifinală la ștafetă 4x100 de metri, astfel că au ratat calificarea în finala probei. Această contraperformanță a atras și furia legendei americane, Carl Lewis.
Fostul rege al sprintul, care a câștigat nouă medalii olimpice de aur și un argint olimpic, a numit performanța ștafetei „o jenă totală”.

Jocurile Olimpice: Surpriză de proporții la ștafetă 4x100 metri. SUA nu au prins finala!

Olympic Games
Medaliata de la Tokyo care a învins cancerul, gest superb pentru un băiețel cu probleme la inimă
17/08/2021 LA 13:29

Statele Unite au avut o serie de schimburi proaste, care au avut ca rezultat final locul 6

Echipa a fost formată din Trayvon Bromell, Fred Kerley, Ronnie Baker și Cravon Gillespie au încheiat cu timpul de 38.10, într-o semifinală în care a alergat și Marcell Jacobs, noul campion olimpic la 100 de metri. China, Canada și Italia au ocupat primele trei locuri. Statele Unite au avut o serie de schimburi proaste, care au avut ca rezultat final locul 6.
"Totul a fost greșit în ștafeta masculină a SUA. Sistemul de predare al ștafetei a fost greșit, sportivii, a fost clar că nu existat un lider. A fost o jenă totală și complet inacceptabilă pentru o echipă din SUA", a declarat Carl Lewis.
Dacă ștafeta masculină de 4x100 de metri a dezamăgit profund, în schimb, a impresionat aruncătorul de greutate Ryan Crouser. Americanul a câștigat titlul olimpic după ce a doborât de trei ori recordul olimpic în cadrul finalei. Aurul a fost câștigat cu o aruncare de 23.30 metri.

Jocurile Olimpice: Ryan Crouser câștigă arurul olimpic la aruncarea greutății

Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Probleme pentru britanici! Un atlet din echipa de 4x100 a picat testul antidoping
13/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Tokyo 2020 | Cele mai importante faze din competiția de atletism de la Jocurile Olimpice
09/08/2021 LA 11:42