Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Katarina Johnson Thompson, mesaj sfâşietor, după abandonul de la Tokyo

Cristian Mihală

Publicat 05/08/2021 la 11:40 GMT+3

Katarina Johnson Thompson, campioana mondială la heptatlon, a dat o declaraţie de presă emoţionantă după ce a fost nevoită să abandoneze în proba de heptatlon, din cadrul Jocurilor Olimpice.

Abandon Johnson-Thompson heptathlon

Credit imagine: Eurosport

Văzută de mulţi favorita principală la aur, britanica de 28 de ani a suferit o ruptură musculară în timpul probei de 200 de metri, din cadrul heptatlonului. Katarina a căzut pe pistă, apoi a refuzat ajutorul, dorind să încheie proba, chiar dacă a venit la minute bune după învingătoare. Efortul ei a adus aminte de Derek Redmond, care, la Barcelona în 1992, a arătat ce înseamnă dedicarea.

Katarina Johnson Thompson: "Am început 2021 în scaun cu rotile. Nu voiam să termin JO la fel"

La câteva ore după accidentare, Katarina Johnson Thompson a dat o declaraţie de presă mişcătoare, în care a dezvăluit ce e în sufletul ei.
"Nu ştiu de unde să încep să explic cum mă simt. Am început anul 2021 în scaun cu rotile şi nu voiam sub nicio formă să termin Jocurile Olimpice la fel. Mai mult ca niciodată, sunt mândră că am reuşit să trec peste problemele avute şi că am încercat să lupt pentru o medalie. Dezamăgirea e, totuşi, mare şi voi avea nevoie de mult timp pentru a procesa care e realitatea", a scris Katarina Johnson Thompson, într-un comunicat dat după abandonul de la heptatlon.
În absenţa sportivei britanice, duelul pentru aur se dă între Thiam (Belgia) şi Vetter (Olanda). Sportiva din Belgia are ocazia să fie prima de la Jackie Joyner-Kersee care câştigă de două ori la rând proba de heptatlon din cadrul Jocurilor Olimpice. Kendell Williams (SUA) şi Emma Oosterwgel (Olanda) vor lupta, în mod normal, pentru medalia de bronz.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo