Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa internațională îl suspectează de dopaj pe Marcell Jacobs. Italienii au reacționat aspru

Razvan Circeag

Publicat 04/08/2021 la 08:38 GMT+3

Două publicații internaționale foarte importante, The Times și Washington Post, au ridicat suspiciuni de dopaj după triumful istoric al lui Marcell Jacobs, de la proba de 100m. Un oficial italian prezent la Tokyo a răspuns și a reacționat dur.

Marcell Jacobs

Credit imagine: Getty Images

The Times și Washington Post au ridicat îndoieli despre veridicitatea victoriei fabuloase a lui Marcell Jacobs de la Jocurile Olimpice din Tokyo. Cele două publicații se tem că ascensiunea și cursa atletului italian ar fi venit după ce s-a dopat.
Giovanni Malago, președintele Comitetului Național Olimpic Italian, a reacționat în termeni duri la adresa celor care au ridicat suspiciunile: "Considerentele unora provoacă dezgust și mă fac să mă simt inconfortabil din multe puncte de vedere. Simt că cineva arată că nu știe să accepte înfrângerea", a spus acesta de la Tokyo, potrivit Marca.com.
Antrenorul lui Jacobs, Paolo Camossi, a oferit de asemenea o declarație: "Vorbim despre sportivi supuși zilnic testelor antidoping și atunci când se realizează în record, acestea se dublează. Numărul de teste este impresionant. Din acest motiv, îl apăr puternic pe Marcell"

Marcell Jacobs este NOUL REGE AL SPRINTULUI

Italianul Marcell Jacobs a oferit o surpriză imensă câștigând medalia de aur în proba masculină de 100 de metri. Timpul câștigător scos de atlet a fost de 9,80, un nou record european.
Jacobs nu a fost unul dintre atleții luați în considerare pentru a fi urmașii legendarului Usain Bolt. Dar a surprins pe toată lumea și a făcut istorie devenind primul european care a câștigat titlul olimpic de 100 m, de la Linford Christie. Britanicul Christie a devenit campion olimpic la ediția din 1992 de la Barcelona.
A fost prima dată de la Jocurile Olimpice din 2000 când legendarul Usain Bolt nu a concurat.
picture

Marcell Jacobs scrie istorie! Italianul este noul rege al sprintului după aurul de la Tokyo

Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo