Usain Bolt se înscrie pe lista marilor personalități din lumea sportului care este testat pozitiv cu coronavirus. Fostul sprinter a dat o mare petrecere în Jamaica cu ocazia aniversării sale și cel mai probabil acolo a contatat virusul.
Potrivit postului de radio Nationwide Radio XJ, nu este sigur dacă jamaicanul a prezentrat sau nu simptomele bolii, dar cert este că a fost depistat pozitiv și acum este în autoizolare.
https://i.eurosport.com/2020/08/16/2865206.jpg
Atletism
Noul Bolt face senzație! Letsile Tebogo a doborât recordul mondial U20 la 100 m, încetinind pe final
03/08/2022 LA 16:10

Raheem Sterling a luat contact cu Usain Bolt zilele trecute

Cu doar 3 zile în urmă, Usain Bolt a împlinit 34 de ani, iar la petrecerea sa aniversară a fost prezent și atacantul lui Manchester City și al naționalei Angliei, Raheem Sterling, între cei doi fiind o relație foarte apropiată.
Raheem Sterling a avut un sezon foarte bun la Manchester City, pe care l-a încheiat însă în genunchi. Atacantul englez a marcat 20 de goluri și a dat 4 pase decisive în cele 33 de meciuri jucate în Premier League, unde City a terminat pe locul 2, la mare distanță de campiona Liverpool.
De asemenea, Sterling a jucat în toate cele 9 meciuri ale echipei sale în Champions League, marcând 6 goluri și dând 5 pase decisive. Totuși, atacantul poartă pe umeri povara unei ratări inexplicabile în sfertul de finală contra lui Lyon. La scorul de 2-1 pentru francezi, Sterling a ratat o ocazie monumentală, trimițând peste poartă din poziție ideală, care a echivalat practic cu eliminarea ”cetățenilor” din competiție.
De asemenea, sursa citată menționează că pe lângă Sterling, și atacantul jamaican de la Bayer Leverkusen, Leon Bailey, ar fi fost prezent la petrecerea respectivă.
Atletism
Bolt a vrut să revină la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ce i-a spus antrenorul când a auzit de plan
09/09/2021 LA 13:02
Olympic Games
Usain Bolt tremură pentru recordurile lui: "E ciudat și nedrept ce se întâmplă"
21/07/2021 LA 06:10