Cea mai de succes echipă de baschet din istorie în competișia rezervată liceelor, Colegiul Național Spiru Haret s-a oprit în acest an în finală. Deși nu a ajuns în primele 3 în 2019, Colegiul Național Aurel Vlaicu a dat lovitura și a plecat acasă cu trofeul de la Cupa Liceelor Mc Donalds. 77-50 a fos scorul finalei.

Finala băieților de la Olimpiada Liceelor McDonalds

Fetele de la Colegiul Național Elena Cuza au făcut un meci aproape perfect în finala Olimpiadei Liceelor McDonalds. Scorul a fost concludent, 94-33. Elena Cuza a trecut în meciul pentru marele trofeu de Colegiul Național Matei Basarab.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 2 LUNI

Finala de baschet a fetelor de la Olimpiada Liceelor McDonalds

Timp de 2 luni cei mai buni elevi de liceu din București la 5 sporturi: Handbal, Tenis de masă, Baschet, Volei și Fotbal își vor disputa titlul de campioni. Peste două săptămâni, cele mai bune echipe de volei din București se vor lupta pentru trofeul din 2020 al Olimpiadei Liceelor McDonalds.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
IERI LA 16:04
NBA
Finalele Conferințelor din NBA se anunță incendiare! Orgolii uriașe și multe revanșe de luat
16/05/2022 LA 14:40