Recent, Richard Deitsch, specialist media la The Athletic, a publicat un interviu cu regizorul documentarului, Jason Hehir. Printre dezvăluirile din documentar: nu a simțit o presiune pentru a publica documentarul mai devreme (ceea ce a și făcut având în vedere situația pandemiei), au avut în jur de 10.000 de ore de material înregistrat, multe confesiuni au fost scoase după editarea finală, a avut îndoieli privind includerea lui Barack Obama, care este prieten cu Michael Jordan și fan al celor de la Chicago Bulls.
Unul dintre cei care vor apărea în documentar este Kobe Bryant. Hehir a dezvăluit că filmarea cu Bryant a fost înregistrată la jumătatea lui ianuarie, cu doar câteva zile înainte de moartea sa tragică. El a afirmat că interviul cu Kobe va fi unul dintre cele mai emoționante momente: ”Ascultați-l pe Kobe cum spune că Michael (Jordan) a fost ca un frate mai mare pentru el și apoi să ne gândim la discursul lui Michael de la înmormântare, când i-a spus ”Odihnește-te în pace, frate mai mic”. Ne arată cât de sinceră era relația dintre cei doi”.
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
29/11/2022 LA 07:56
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
"Recăderea în iad a celui mai chinuit suflet din NBA". A spart 16 milioane€ şi a ajuns om al străzii
11/11/2022 LA 12:18
NBA
Los Angeles Lakers, cel mai slab start de sezon din istoria francizei
10/11/2022 LA 15:32