Reunite în centrul terenului de la Mohegan Sun Arena din Uncasville, în Connecticut, jucătoarele celor două echipe, ţinându-se de mijloc, cu capetele plecate, şi-au manifestat susţinerea faţă de Griner timp de 42 secunde, după numărul tricoului purtat de campioana americană.
În rândul publicului, numeroase persoane au purtat tricouri cu chipul jucătoarei, cu inscripţia "We are BG" ("Noi suntem BG").
Baschet
Performanță incredibilă pentru Sabrina Ionescu în WNBA! Este singura care a reușit asta
ACUM 3 ORE

Brittney Griner, condamnată la 9 ani de închisoare

Vedeta americană a baschetului feminin Brittney Griner, deţinută în Rusia din februarie, a fost condamnată joi la 9 ani de închisoare de un tribunal rus pentru trafic de droguri, verdict catalogat imediat drept "inacceptabil" de preşedintele american Joe Biden.
Tribunalul din Himki, din apropiere de Moscova, a găsit-o pe baschetbalistă vinovată de posesie şi trafic de droguri şi a condamnat-o la "nouă ani de detenţie într-o colonie penitenciară", a declarat judecătoarea Ana Sotnikova.
Procurorul de caz a solicitat o pedeapsă de nouă ani şi jumătate pentru baschetbalistă, care a spus în ultimul ei discurs din tribunal că aducerea în Rusia a cartuşelor cu ulei de haşiş pentru ţigara ei electronică a fost "o greşeală neintenţionată".
De asemenea, Griner primit o amendă de un milion de ruble (16.000 de dolari). Avocaţii săi au anunţat că sportiva va face apel la decizie. "Verdictul este absolut lipsit de sens. Vom face apel fără îndoială", au anunţat avocaţii într-un comunicat.
Preşedintele american Joe Biden a denunţat vehement condamnarea baschetbalistei americane.
Sursa: Agerpres
NBA
LeBron James mai are o dorință înainte de a se retrage din NBA. Ce își dorește starul lui Lakers
IERI LA 16:40
NBA
Stephen Curry a numit jucătorii săi preferați din istoria NBA. LeBron James nu este pe listă
IERI LA 14:19