Alfonso Reyes, 48 de ani, a devenit în ultimele zile unul dintre cei mai cunoscuți spanioli. Președintele Asociației Jucătorilor de Baschet din Spania a fost testat pozitiv cu coronavirus pe 14 martie. De atunci el a ținut un jurnal pe rețelele de socializare prin care și-a descris starea în fiecare zi.
Fost jucător la Estudiantes Caja, Unicaja Malaga, Racing Paris, Adecco Estudiantes, Real Madrid și Leche Rio, Alfonso Reyes a acceptat să vorbească cu Marca despre experința teribilă prin care a trecut. Reyes este în izolare la domiciliu după ce a reușit să treacă peste virusul teribil.
Am trecut peste durerile de cap. A fost ca o mahmureală groaznică, cea mai dificilă parte din tot, nu puteam să dorm sau să gândesc, îmi trecea creierul prin mii de revoluții. Nu am mai avut durerile de câteva zile. Nu am mai avut nici febră și nici nu am mai tușit așa des, lucru care semnalează procesul de vindecare. Vor mai fi 14 zile de carantină până când virusul va trece complet
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 2 LUNI

A ținut jurnal pe rețelele de socializare

Alfonso Reyes a explicat și motivul pentru care a decis să vorbească deschis pe Twitter, în fiecare zi, despre lupta cu coronavirusul.
Dacă poate ajuta pe cei care sunt bolnavi sau care trebuie să treacă prin aceeași experiență atunci mă bucur. Pe mine m-au ajutat foarte mult încurajările. Pentru mine, în ceea ce privește sănătatea, a fost cea mai mare sperietură din viața mea. Nu îmi aduc aminte în trecut să fi avut nici măcar gripă. Era un episod o dată la 2 ani dar dura o zi. Acum sunt bine, dar au fost 16 zile crunte iar 12 dintre ele cu o febră cum nu am mai avut niciodată. Am mai avut o accidentare la spate și am avut dureri mari 2 zile, dar știam atunci că mă voi recupera. Acum nu aveam certitudinea că mă voi vindeca
Într-o zi, la spital, când nu știam ce am, nu respiram prea bine și m-am simțit compleșit. Au fost doar 5 minute, dar a fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în liniște și a trecut. Nu este o gripă normală și nu îi atacă doar pe bătrâni. M-a pus la podea când eram într-o condiție fizică bună, imaginați-vă ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme. Am crezut că sunt invulnerabil și virusul m-a doborât. M-am ridicat însă și sper ca toți cei bolnavi care trec prin asta să reușească, dar chiar m-a doborât. Nu voi uita niciodată această experiență
Spania este puternic afectată de pandemia de coronavirus, depășind China la numărul de cazuri, înregistrând până acum 85.195 de persoane testate pozitiv și 7.340 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
21/05/2022 LA 09:57
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04