Într-o discuţie cu Mike Tyson, Dennis Rodman a dezvăluit cum a decurs prima sa întâlnire cu Kim Jong Un.
Fostul mare jucător de baschet a mărturisit că nu ştia cine este liderul Coreei de Nord.
"Toată lumea aplauda şi eu am crezut că aplauzele sunt pentru mine. Le-am făcut cu mâna, dar cineva mi-a spus că aplauzele sunt pentru el şi a arătat spre Kim Jong Un. L-am întrebat cine este şi mi-a spus că este liderul lor", a spus Dennis Rodman, pentru HotBoxin.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 2 LUNI
Rodman susține că liderul suprem al Coreei de Nord l-a invitat la o petrecere, acela fiind momentul de start al relației lor de amiciție. De asemenea, fostul jucător al celor de la Chicago Bulls spune că a văzut ulterior tot echipamentul militar al nord-coreenilor.
"Am văzut armata, am văzut rachetele, am văzut tot", a adăugat Dennis Rodman.
Dennis Rodman a mărturisit că, de la vizita sa în Coreea de Nord, toate apelurile sale sunt monitorizate, astfel că este nevoit să folosească nişte telefoane cu o tehnologie mai învechită.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
IERI LA 09:57
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04