După ce NBA s-a oprit pe 11 martie, analiștii economici au estimat pierderile în cazul în care nu se va relua acest sezon la 1 miliard de dolari. Într-un interviu pentru ESPN șeful Adam Silver a lămurit situația.
Cred că vom putea salva ceva și avem mijloacele pentru a finaliza acest sezon
Directorii generali ai echipelor, Adam Silver, oficialii NBA, dar și agenții de jucători au participat la o videoconferință în care au hotărât că este nevoie ca pivotul lui Utah Jazz Rudy Gobert să-și revină. Acesta a fost confirmat cu coronavirus la începutul lunii. Apoi, se va lua o decizie. Varianta cu turneu la Las Vegas este considerată prima pe listă, deși a fost propusă și o sală din Bahamas, țară în care au fost confirmate doar 10 cazuri de infectare cu COVID-19.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI

Wagner

Credit imagine: SID

Salarii scăzute

Jucătorii din NBA vor avea de suferit și din punct de vedere finaciar din cauza acestei pandemii. Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de marketing în domeniul baschetului din SUA, Tony Panturo a explicat cine decide schimbarea
Adam Silver este un om foarte calm. El știe exact cum să iasă dintr-o situație de genul acesta. Vor fi pierderi, dar NBA va putea să găsească cea mai bună soluție.

Thomas & Mack Center and Cox Pavilion

Credit imagine: Getty Images

Las Vegas, locul ideal

NBA studiază și varianta ca sezonul regulat să se termine acum și să se treacă direct la playoff. Meciurile eliminatorii ar trebui să fie în sistemul "Cel mai bun din 5 meciuri", aici fiind inclusă și finala NBA.
Thomas & Mack Center and Cox Pavilion este locul în care presa americană crede că acest turneu s-ar desfășura aceste meciuri din playoff. Această sală de 20 de mii de locuri a fost folosită deja pentru Summer League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25