"Ne-am întâlnit cu Federer acum câţiva ani în China. Noi jucam la Shanghai şi el a venit să ne viziteze în vestiar. Draymond (Green) l-a întrebat: 'Cum faci să te menţii în top de 20 de ani?'. Răspunsul elveţianului a fost simplu, dar profund. El a spus: 'Îmi place mult ritualul meu zilnic. Mă trezesc devreme dimineaţa, le fac copiilor micul dejun, îi duc la şcoală, apoi merg la antrenament. Îmi place competiţia. Iar în fiecare seară, când îmi pun capul pe pernă, îmi spun: "Omule, ce zi grozavă", a spus Kerr.
Antrenorul a adăugat: "Aşa că, dacă mă uit la Stephen Curry, nu pot să nu mă gândesc că a preluat şi el această reţetă. Văd o mare asemănare acolo. Există viaţa sa personală care predomină dar şi bucuria de a juca în continuare".
Golden State Warriors a terminat învingătoare vineri seara, cu 107-97 pe terenul lui Boston Celtics, scorul general al finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) fiind acum egal, 2-2.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 9 ZILE
Golden State Warriors s-a impus graţie performanţei de excepţie a lui Stephen Curry (34 ani), autorul a 43 de puncte. Stephen Curry este triplu campion în NBA, în 2015, 2017 şi 2018, fără să fi fost niciodată MVP-ul uneia dintre finalele câştigate.
Luni seara va avea loc la San Francisco al cincilea meci al finalei care se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte partide".
Sursa: Agerpres
Baschet
Dinamo reușește transferul sezonului
18/06/2022 LA 10:30
NBA
Dinastia Michael Jordan vs Dinastia Stephen Curry. MVP-ul finalei NBA concurează cu Air Jordan
17/06/2022 LA 11:10