Vlad Moldoveanu va evolua pentru Dinamo București în stagiunea următoare, a anunțat pe conturile de socializare gruparea din Ștefan cel Mare.
Veteranul în vârstă de 34 de ani a fost curtat și de campioana en-titre a României, U-BT Cluj, dar în cele din urmă a decis să semneze cu Dinamo o înțelegere valabilă pentru un un sezon cu opțiunea de prelungire pentru încă unul. Moldoveanu (2,06 metri) a avut mai multe oferte și din străinătate. dar și-a dorit să rămână în România alături de familie și de prieteni.
În stagiunea precedentă, la CSO Voluntari, Vlad Moldoveanu a avut medii excelente: 12.4 puncte, 6.1 recuperări și 2.4 pase decisive în Liga Națională. Vlad Moldoveanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei ilfovene cu care a jucat finala campionatului, dar a și câștigat Cupa României.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 12 ZILE

Globe-trotter prin Europa

Vlad Moldoveanu a absolvit colegiul American University în Statele Unite, transferându-se apoi la Benetton Treviso în Italia, Le Havre în Franța, Kalev Cramo în Estonia, PGE Turow și Stelmet Zielona Gora în Polonia, U-BT Cluj Napoca în România, Demir Insaat în Turcia, Ifaistos Limnou în Grecia iar cel mai recent a condus pe CSO Voluntari către două Cupe ale României și o medalie de argint. Pe lângă acestea, a mai cucerit 3 titluri naționale (Estonia, Polonia și România).
La Dinamo, Moldoveanu va fi coleg și cu alți trei conaționali care au semnat în această vară: Rareș Uță, Andrei Mandache și Radu Vîrnă. Dinamo a schimbat și antrenorul în intersezon, turcul Hakan Demir fiind înlocuit cu sârbul Aleksandar Trifunovic, ultima data second la Khimki, în campionatul Rusiei.

A dechis Moldoveanu Basketball Academy

Dinamo a terminat pe locul 7 sezonul trecut, dar este cea mai galonată echipă din România, cu 22 de titluri în palmares.
Vlad Moldoveanu a deschis în România o Academie de baschet menită să dezvolte baschetbaliști români. Timp de 8 săptămâni, cei care se înscriu în Moldoveanu Basketball Academy beneficiază de un program susținut bazat pe antrenamente de individualizare, pregătire psihologică și fizică. Un obiectiv suplimentar este identificarea sportivilor de perspectivă și sprijinirea acestora pentru obținerea burselor școlare sau sportive la instituții de învățământ cu program de baschet europene sau de peste Ocean.
NBA
Dinastia Michael Jordan vs Dinastia Stephen Curry. MVP-ul finalei NBA concurează cu Air Jordan
17/06/2022 LA 11:10
Baschet
Golden State Warriors, campioana NBA, după ce a rescris istoria în partida cu Celtics
17/06/2022 LA 04:56