Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campionatul Mondial de Baschet | S-au aflat naționalele calificate în “sferturi”!

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 15:28 GMT+3

S-au încheiat meciurile din grupă de la Campionatul Mondial. Naționalele calificate în sferturile de finală sunt Spania, Polonia, SUA, Franța, Serbia, Argentina, Australia și Cehia.

FIBA Basketball World Cup: Australia takes the win against Lithuania by 5 points

Credit imagine: Eurosport

Așa arată programul sferturilor de la Campionatul Mondial:

  • Argentina - Serbia (10 septembrie, ora 14:00)
  • Spania - Polonia (10 septembrie, ora 16:00)
  • SUA - Franța (11 septembrie, ora 14:00)
  • Australia - Cehia (11 septembrie, ora 16:00)

Spania - Polonia

Spania și Serbia s-au luptat pentru prima poziție a grupei J. Ibericii au trecut de sârbi cu o diferențăde 12 puncte și vor juca în sferturile de finală contra Poloniei. Spania a fost cea care s-a impus în toate cele 7 meciuri directe cu Polonia de pânăacum.

SUA - Franța

SUA a trecut de Brazilia (scor 89-73), iar sud-americanii termină grupa pe ultimul loc. De cealaltă parte, campioana en-titre a reușit 5 din 5 victorii și va întâlni Franța pentru un loc în semifinale. SUA a câștigat toate cele 3 partide jucate de-a lungul timpului contra francezilor.
Fiba World Cup

Argentina - Serbia

Serbia este o altă campioană care vrea să mai adauge un trofeu în vitrină. Pentru asta, sârbii trebuie să treacă de Argentina, națională pe care a învins-o în finala Campionatului Mondial din 2002. În ultimul meci direct, naționala Argentinei a fost cea care a câștigat, în urmă cu 3 ani.

Australia - Cehia

Meciul dintre Australia și Cehia completează tabloul sferturilor”. Australia și-a câștigat toate meciurile din grupă, în timp ce Cehia s-a împiedicat cu SUA și Grecia. Meciul Australia - Cehia va fi o premieră istorică și va marca prima întâlnire dintre cele două națiuni pe un teren de baschet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo