Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campionatul Mondial de baschet | SUA și Serbia, eliminate în “sferturi”

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 15:25 GMT+3

Ultimele zile de la Campionatul Mondial din China au produs două mari surprize. Fostele campioane mondiale SUA și Serbia au fost învinse în sferturile de finală. Spania va rămâne în continuare în lupta pentru trofeu.

Rudy Gobert #27 of France and Myles Turner #12 of USA fight for a rebound during FIBA World Cup 2019 quarter-final match between the United States and France

Credit imagine: Getty Images

Serbia - Argentina 87-97

Serbia a fost eliminatăde Argentina (scor 87-97) dupăun meci în care Luis Scola (Argentina) a marcat 20 de puncte. Sud-americanii au dominat trei sferturi din meci, deși sârbii au avut cel mai bun marcator al partidei: Bogdanovic (21 puncte) Argentinienii au câștigat prima ediție a Campionatului Mondial din 1950, chiar la ei acasă. De atunci, au mai ajuns o singurădată în finală, în 2002, când au fost învinși chiar de Serbia.

SUA - Franța 79-89

Fărăvedetele LeBron James, Anthony Davis, Damian Lillard, Steph Curry și James Harden, naționala Statelor Unite s-a văzut dominatăcopios de Franța, care s-a detașat repede pe tabelă și s-a impus la 10 puncte diferență(79-89). SUA pleacăacasă încădin faza sferturilor”, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2002.

Spania - Polonia 90-78

Spania n-a avut emoții în meciul cu Polonia. Fosta campioanădin 2006 a fost echipa mai bunăpe tot parcursul partidei. Ricky Rubio (Spania) a fost omul cu cele mai multe puncte (19), la egalitate cu Anthony Slaughter (Polonia).
FIBA Basketball World Cup : Top 5 Day 3

Australia - Cehia 82-70

Australia s-a calificat în semifinale dupăvictoria detașată în fața Cehiei. Patty Mills a punctat de 24 de ori și a pus umărul la calificarea naționalei sale. Australia s-a desprins la 12 puncte pe tabelă în sfertul trei, diferențăcare s-a menținut pânăla final.
Campionatul Mondial din China va continua cu semifinalele competiției:
  • Spania - Australia (13 septembrie, ora 11:00)
  • Franța - Argentina (13 septembrie, ora 15:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo