Baschet

Fost campion NBA, declarație controversată despre MJ: ”Nimeni nu ar mai vrea să joace cu el astăzi!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Michael Jordan #23 of the Chicago Bulls walks on the court during game five of the NBA Finals against the Utah Jazz at the Delta Center in Salt Lake City,

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
17/05/2020 la 18:32

Channing Fyre, fost campion în NBA cu Cleveland Cavaliers, consideră că Michael Jordan nu şi-ar mai găsi locul în baschetul actual și susține că unicul punct forte al lui Jordan a fost că era un bun marcator.

Channing Fyre este de părere că stilul practicat de Michael Jordan în anii săi de glorie nu mai este de actualitate şi ar avea probleme dacă acum ar intra pe teren. Fyre spune că Jordan este unidimensional, singurul său punct forte fiind că marca foarte bine.

„Jordan avea o singură misiune, trebuia să facă un singur lucru: să marcheze. A făcut-o foarte bine, însă sunt de părere că modul în care echipa lui câştiga meciurile nu ar mai fi potrivit la jocul de baschet din zilele noastre. Cred că niciun jucător nu ar mai vrea acum să joace în echipă cu el”, a spus Channing Fyre, potrivit Talkin Blazers.

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 10 ORE

Fyre a criticat şi apetitul legendarului baschetbalist pentru bani. Averea lui Michael Jordan este estimată la 2,1 miliarde de dolari, fiind considerat cel mai bogat sportiv din lume.

„Dacă pierde 150.000 de dolari la golf, nu este nicio problemă, dar, dacă îi spun că poate câştiga 150.000 de dolari pentru o apariţie de 5 minute, începe să râdă”, a mai spus Fyre.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

IERI LA 06:45
Baschet

Momentul în care Jordan şi-a găsit naşul: "Dacă mai faci asta o singură dată, îţi rup picioarele"

23/05/2020 LA 09:56
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe