Antetokounmpo, jucătorul echipei Milwaukee Bucks, desemnat de două ori cel mai valoros jucător din NBA, a reuşit 31 de puncte pe parcursul jocului cu germanii, fiind eliminat însă în ultimele cinci minute, când grecii erau conduşi cu 96-82.
Cel mai bun jucător al gazdelor în duelul derulat pe parchetul sălii Mercedes-Benz Arena din capitala germană a fost Dennis Schroeder, autorul a 26 de puncte şi 8 assist-uri.
Baschet
România, cu 4 echipe în cupele europene! Cum a ajuns SCM Craiova în grupele FIBA Europe Cup
ACUM 11 ORE

Germania - Spania, în semifinalele Euro

Germania va avea ca adversară în penultimul act puternica echipă a Spaniei, campioana mondială en titre, care a dispus cu 100-90 de Finlanda, calificându-se pentru a unsprezecea oară consecutiv în semifinalele EuroBasket.
La Roja, în reconstrucţie după retragerile fraţilor Pau şi Marc Gasol, precum şi a lui Sergio Rodriguez, l-a avut ca principal marcator în jocul cu finlandezii pe Willy Hernangomez, autorul a 27 de puncte.
Hernangomez, jucătorul formaţiei americane New Orleans Pelicans, a reuşit cu această ocazie cea mai bună performanţă a sa la un mare turneu sub culorile naţionalei Spaniei.
Miercuri, la Berlin, sunt programate ultimele două partide din sferturile de finală ale Campionatului European: Slovenia - Polonia şi Italia - Franţa.
Baschet
LeBron James, la al 20-lea sezon în NBA: "Probabil voi doborî cel mai dorit record din NBA"
27/09/2022 LA 10:56
Baschet
Saša Čađo dădea fericită un interviu, după un meci mare, când lângă ea a început nebunia
27/09/2022 LA 08:51