Articol scris de Alex Masgras
Phoenix Suns reușește să se desprindă în finala NBA după ce a reușit să câștige și meciul cu numărul 2 împotriva celor de la Milwaukee Bucks, scor 118-108. După ce cei de la Bucks au avut emoții în finala Conferinței de Est cu accidentarea lui Giannis, jucătorul cu origini grecești a revenit pe parchet la timp pentru finală și nu dezamăgește.

Antetokounmpo, meci mare în finala NBA

Baschet
Bucks e noua campioană a NBA, după 50 de ani! Prestație "extraterestră" pentru Giannis Antetokounmpo
21/07/2021 LA 05:01
După ce în primul meci al finalei a înscris 20 de puncte, Antetokounmpo a reușit 42 de puncte în meciul al doilea al finalei, fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren, dar acest lucru nu a fost suficient pentru echipa sa. Cu toate că nu este refăcut 100%, Giannis a arătat din nou că este un jucător excepțional. Chiar și așa, pentru a mai spera la ceva din această finală, Milwaukee Bucks are nevoie ca și restul jucătorilor să iasă la înaintare.
Cele 20 de puncte reușite de Antetokounmpo în sfertul trei al partidei care a avut loc în această dimineață sunt cele mai multe reușite într-un sfert, într-o finală NBA, în ultimii 29 ani. În 193, marele Michael Jordan reușsea să înscrie 22 de puncte în sfertul doi al meciului 4 cu Suns. "Air Jordan" termina acea confruntare cu 55 de puncte, iar "taurii" se desprindeau la 3-1.
Phoenix Suns conduce în finala NBA cu scorul de 2-0 după ce și-a câștigat meciurile de pe teren propriu iar seria se va muta acum la Milwaukee pentru meciurile 3 și 4. Meciul cu numărul 3, în care cei de la Bucks își pun speranțele într-o revenire, se va disputa pe 12 iulie. Finala NBA se joacă în sistemul cel mai bun din 7.
Baschet
Milwaukee Bucks, revenire istorică în finala NBA, cu Phoenix Suns
18/07/2021 LA 05:42
Baschet
Bucks a câștigat meciul 4 al finalei NBA cu Suns, şi revine în serie după ce a fost condusă cu 2-0
15/07/2021 LA 08:05