O poveste extrem de interesantă a fost evocată pe o rețea de socializare de către Gilbert Arenas, fost jucător la Golden State Warriors, Washington Wizards, Orlando Magic sau Memphis Grizzlies.
La 7 ani distanță după ce s-a retras din sportul profesionist, omul care a reușit să ajungă de trei ori în All Star Game (2005, 2006 și 2007) a revenit în atenția presei de pretutindeni prin câștigul obținut la loto. Sau, mai bine spus, prin povestea din spatele lui. Arenas a dezvăluit cum a ajuns să câștige 300.000 de dolari fiind binecuvântat de un cerșetor.
"Această postare nu este despre ce am reușit, ci despre un om care se luptă, se sacrifică și crede. Pe 12 mai, m-am grăbit să plec de acasă pentru a juca numerele mele obișnuite la lotto. Mi-am uitat banii și nu mai aveam benzină. Aveam în schimb suma impresionantă de 10 dolari în mașină. Am oprit la prima benzinărie, pentru a alimenta, astfel încât să fiu sigur că ajung la benzinăria unde joc de obicei. Imediat ce am parcat, un om al străzii îmi zice: "Domnule, mă poți ajuta cu ceva mărunt?". "Pff, nu am timp de așa ceva acum", mi-am zis. I-am spus: "Omule, am doar 10 dolari la mine, pentru a pune puțină benzină. Și mai am doar 8 minute să ajung la benzinăria unde îmi joc numerele la loto". "Poți juca și aici", îmi zice. "Da, dar nu am bani la mine, iar acolo îl știu pe băiat și pot să joc pe datorie, ne cunoaștem".
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE O LUNĂ
Îl aud că mă întreabă cât de departe e benzinăria la care trebuie să ajung. Simt că îmi explodează capul, de ce naiba vrea să știe chestiile astea? Trebuia să ajung la Calabasas, care era la 7 minute distanță, dar l-am mințit și i-am zis că merg la Thousand Oaks, care e la 16 minute. Până să facă el vreun calcul îi zic: "Sunt 16 minute de mers, dar în 8 o să închidă. Dar uite cum facem: pun benzină de 5 dolari, iar pe ceilalți 5 ți-i dau ție". Știți ce mi-a răspuns? "Nu ajugi de aici până în Thousand Oaks și înapoi cu benzină de 5 dolari. Ține-ți banii și, când o să câștigi, îmi vei da 20 de dolari". L-am întrebat dacă e sigur și mi-a spus: "Da, simt că vei câștiga". Când am ajuns eu la benzinăria unde joc de obicei, am descoperit că a închis. Probabil au decis să închidă mai devreme, sunt niște lucrări de reparații acolo, iar eu nu am apucat să îmi joc numerele.
Miercuri dimineață, mă trezește un mesaj, de la un număr pe care nu îl aveam în agendă: "Felicitări, ai câștigat 300.000 de dolari". Am auzit de astfel de înșelătorii, așa că nu am băgat în seamă mesajul, nici nu apucasem să îmi joc numerele. Mai târziu în acea zi am ajuns la benzinăria unde joc de obicei, pentru a pune numerele pentru următoarea extragere. Îl văd pe băiatul de acolo cum aleargă spre mine, până să intru în benzinărie, țipând: "Ai câștigat, ai câștigat, ți-am trimis mesaj!". "Păi nu am apucat să joc ieri...". Mi-a zis că mi-a jucat el numerele, pentru că a văzut că nu mai apar și a trebuit să închidă mai devreme.
Ca să nu mai lungesc povestea, m-am dus ieri la omul meu, cerșetorul, să îi dau partea. Nu o să spun cât, nu despre asta e vorba. A început să sară în sus de bucurie, m-a îmbărțișat și a început să plângă. Cinci minute nu s-a oprit, apoi a început să se roage. Am avut mereu grijă de oamenii străzii, dar niciodată nu am fost binecuvântat de unul. Sunt sigur că inima lui mare a făcut cumva să se reverse o forță divină asupra numerelor mele", a scris Gilbert Arenas pe twitter.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
21/05/2022 LA 09:57
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04