După ce săptămâna trecută fostul point guard a lăsat de înțeles că în acest moment în NBA sunt 10 jucători mai buni decât MJ, pentru simplul motiv că nivelul a crescut foarte mult, Thomas a venit cu noi declarații controversate. Acesta a sugerat că el însuși a fost mai bun decât Michael Jordan, cifrele avute până să se accidenteze justificând o asemenea concluzie.
De 12 ori selectat în All Star Game, Isiah Thomas a fost declarat unul dintre cei mai buni 50 de jucători din toate timpurile. A câștigat titlul în NBA de două ori (1989 și 1990), în cel din urmă sezon fiind declarat și MVP-ul finalei. Pistons domina în acea perioadă liga nord americană de baschet, etalând un joc foarte fizic și dur, iar Bulls, deși îl aveau pe Jordan, nu reușeau să treacă de marea rivală. Ulterior, când "taurii" au învins într-un final pe Detroit în play-off, jucătorii acesteia au ieșit de pe teren fără a-și saluta adversarii, gest considerat sfidător și lipsit de respect.
"În 1991 am suferit o operație la încheietura mâinii care a fost sinonimă cu încheierea carierei. Dar când eram tineri și în putere, cifrele și rezultatele vorbesc de la sine. Jordan nu era rivalul meu, eu mă luptam cu Larry (n.r. Bird) și Magic (n.r.Johnson). Ei erau cei mai buni, noi încercam să ajungem la nivelul lui Celtics și Lakers. Chicago și Jordan în acea perioadă - '84-'90 - nu erau la nivelul nostru, nu ne erau rivali", a dezvăluit Isiah Thomas pentru Fox Sports.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 2 LUNI
Cariera lui Isiah Thomas a suferit o lovitură uriașă la nici 30 de ani, când a fost nevoit să se opereze la încheietura mâinii. Specialiștii au anticipat că își va încheia cariera, dar acesta a revenit, pierzând doar 32 de meciuri în 1991. Totuși, la trei ani distanță, el a fost nevoit să se retragă, la doar 32 de ani, durerile chinuindu-l.

Jordan, în spatele neconvocării lui Isiah Thomas la Jocurile Olimpice

Lucrurile dintre cei doi rivali de la Detroit și Chicago au ajuns într-un punct fără întoarcere în 1992. Isiah Thomas consideră că, în spatele neconvocării sale la Jocurile Olimpice de la Barcelona a stat Jordan.
În The Last Dance, MJ a abordat subiectul, însă a dat de înțeles că el nu a avut niciun cuvânt de spus în acest sens. Concret, antrenorul primului Dream Team din istorie, Chuck Daly, a decis să nu îl convoace pe startul lui Pistons pentru ca Jordan să accepte convocarea. Includerea lui Isiah Thomas în lot ar fi scăzut dramatic șansele ca starul lui Bulls să răspundă "prezent", judecând după relația rece avută de cei doi. Daly a luat, așadar, o decizie în beneficiul echipei, dar fără a fi influențat în mod direct de starul "taurilor".
"L-am întrebat cine mai vine, atâta tot, nu am făcut nicio referire la nimeni. Mi-a spus să stau liniștit, că cel la care fac referire nu va fi chemat. Dar nu făcusem referire la nimeni, pur și simplu voiam să știu ce jucători vor fi în lot", a recunoscut Jordan în The Last Dance.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Warriors, a doua victorie în Finala Conferinței de Vest. Doncic a marcat 42 de puncte
21/05/2022 LA 09:57
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
18/05/2022 LA 16:04