Fost coechipier cu Jordan la Chicago Bulls în perioada de glorie a clubului, Pippen a dezvăluit că încă mai urmărește meciurile lui Kobe Bryant, pe care îl privește drept etalonul din NBA. Pippen a participat, alături de alte nume importante din NBA, în documentarul "The Last Dance" despre cariera lui Michael Jordan, în cadrul căruia au fost dezvăluite povești puțin cunoscute. Imediat după lansarea episoadelor, Pippen s-a declarat extrem de revoltat despre criticile aduse la adresa sa.
Într-un interviu oferit pentru Essentially Sports, Pippen a făcut o comparație între perioadele lui Michael Jordan și Kobe Bryant, înainte să ajungă în topul baschetului:
Kobe s-a străduit foarte mult să ajungă la nivelul lui Michael Jordan. Încă mă mai uit la meciurile lui și îmi spun: 'Wow, a fost mai bun decât Jordan'. Kobe muncea din greu și a ajuns în NBA direct din liceu. N-a jucat la North Carolina (n.r. - Colegiu din Statele Unite) sub comanda lui Dean Smith (n.r. - traseul lui Michael Jordan). Kobe era un tip extrem de inteligent și a crezut dintotdeauna că poate deveni cel mai bun. Îmi pare rău că nu i-am spus cât de bun a fost. | Scottie Pippen
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI

Michael Jordan, ca un frate mai mare pentru Kobe Bryant

"The Last Dance" are parte de o apariție a lui Kobe Bryant, moment care a fost filmat cu doar o săptămână înainte de decesul legendei celor de la Los Angeles Lakers.
Jason Hehir, regizorul documentarului, a dezvăluit că filmarea cu Bryant a fost înregistrată la jumătatea lui ianuarie, cu doar câteva zile înainte de moartea sa tragică. El a afirmat că interviul cu Kobe este unul dintre cele mai emoționante momente:
Ascultați-l pe Kobe cum spune că Michael (Jordan) a fost ca un frate mai mare pentru el și apoi să ne gândim la discursul lui Michael de la înmormântare, când i-a spus 'Odihnește-te în pace, frate mai mic'. Ne arată cât de sinceră era relația dintre cei doi. | Jason Hehir
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25