Înaintea meciului dintre LA Lakers și Portland Trail Blazers, câștigat de oaspeți scor 127-119, fanii și jucătorii clubului din California au pregătit o gală specială pentru comemorarea celui care a câștigat 5 titluri în NBA și a însemnat enorm pentru sportul mondial.
Cei 20.000 de oameni prezenți în tribune au îmbrăcat tricourile cu numerele 8 și 24, purtate timp de 20 de ani de Kobe.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 10 LUNI

LeBron James, discurs emoționant în fața a 20.000 de oameni

LeBron James, vedeta celor de la Lakers, a ținut un discurs emoționant pentru bunul său prieten Kobe Bryant, care a decedat în urmă cu o săptămână într-un accident de elicopter, alături de fiica sa Gianna și alte 7 persoane.
Vreau să vă spun ceva, vouă, tuturor celor care ați venit astăzi aici și faceți parte din familia Lakers. O să vorbesc din inimă. Primul lucru care îmi vine în minte, în astfel de momente, este familia. Mă uit în tribune și văd o familie care suferă. Cu toții suferim după această tragedie. Când treci prin astfel de momente, cel mai bine este să fii alături de oamenii dragi, să stați împreună.
De-a lungul întregii săptămâni am văzut o adevărată familie, aici la Lakers. Jucătorii, staff-ul, fanii, oficialii din NBA, toți au fost uniți în urma acestei vești oribile. Suntem o mare familie. Vă mulțumesc tuturor din suflet pentru susținere. Această seară este despre Kobe, despre omul care a venit aici în urmă cu 30 de ani. Kobe a fost și va rămâne un frate pentru mine. Cum ar zice chiar el: 'Mamba out'. Și, cum am spune noi, 'Niciodată uitat!'", a fost discursul lui LeBron James.
După discursul lui LeBron, au urmat 24,2 secunde de liniște așternute peste Staples Center, pentru cele 9 victime decedate în teribilul accident. De-a lungul serii, mulți apropiați de-ai lui Kobe i-au adresat ultimele cuvinte, într-o atmosferă emoționantă.
Arena din Los Angeles a fost decorată cu tricourile făcute celebre de Kobe în perioada 1996-2016, când a jucat pentru Lakers. Pe tabela Staples Arena au fost afișate imagini din cariera fostului baschetbalist, iar mai mulți artiști cunoscuți au interpretat câteva piese în memoria lui.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
NBA
Gest de mare om! De ce a refuzat Shaquille O'Neal o ofertă de 40 de milioane de la un sponsor
03/09/2021 LA 14:16
NBA
Chiar și în 2021, Michael Jordan rămâne cu cel mai mare contract din istoria NBA
15/08/2021 LA 10:06