Înaintea meciului dintre LA Lakers și Portland Trail Blazers, câștigat de oaspeți scor 127-119, fanii și jucătorii clubului din California au pregătit o gală specială pentru comemorarea celui care a câștigat 5 titluri în NBA și a însemnat enorm pentru sportul mondial.
Cei 20.000 de oameni prezenți în tribune au îmbrăcat tricourile cu numerele 8 și 24, purtate timp de 20 de ani de Kobe.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI

LeBron James, discurs emoționant în fața a 20.000 de oameni

LeBron James, vedeta celor de la Lakers, a ținut un discurs emoționant pentru bunul său prieten Kobe Bryant, care a decedat în urmă cu o săptămână într-un accident de elicopter, alături de fiica sa Gianna și alte 7 persoane.
Vreau să vă spun ceva, vouă, tuturor celor care ați venit astăzi aici și faceți parte din familia Lakers. O să vorbesc din inimă. Primul lucru care îmi vine în minte, în astfel de momente, este familia. Mă uit în tribune și văd o familie care suferă. Cu toții suferim după această tragedie. Când treci prin astfel de momente, cel mai bine este să fii alături de oamenii dragi, să stați împreună.
De-a lungul întregii săptămâni am văzut o adevărată familie, aici la Lakers. Jucătorii, staff-ul, fanii, oficialii din NBA, toți au fost uniți în urma acestei vești oribile. Suntem o mare familie. Vă mulțumesc tuturor din suflet pentru susținere. Această seară este despre Kobe, despre omul care a venit aici în urmă cu 30 de ani. Kobe a fost și va rămâne un frate pentru mine. Cum ar zice chiar el: 'Mamba out'. Și, cum am spune noi, 'Niciodată uitat!'", a fost discursul lui LeBron James.
După discursul lui LeBron, au urmat 24,2 secunde de liniște așternute peste Staples Center, pentru cele 9 victime decedate în teribilul accident. De-a lungul serii, mulți apropiați de-ai lui Kobe i-au adresat ultimele cuvinte, într-o atmosferă emoționantă.
Arena din Los Angeles a fost decorată cu tricourile făcute celebre de Kobe în perioada 1996-2016, când a jucat pentru Lakers. Pe tabela Staples Arena au fost afișate imagini din cariera fostului baschetbalist, iar mai mulți artiști cunoscuți au interpretat câteva piese în memoria lui.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25