Starul celor de la Lakers a recunoscut că începuse chiar să se antreneze pentru o viitoare aventură în NFL, în cele 5 luni în care sezonul din NBA a fost întrerupt. Mai precis, se întâmpla în perioada 1 iulie - 8 decembrie 2011, din cauza unor neînțelegeri între jucători și patronii cluburilor. Aceștia nu au reușit să ajungă la un numitor comun din perspectiva taxelor aplicate asupra salariilor, motiv pentru care startul sezonului respectiv a fost amânat.

LeBron: "Mă pregăteam să devin jucător de fotbal american"

Într-un interviu oferit pentru Uninterrupted, LeBron a dezvăluit că se gândea să se apuce de fotbal american, sport pe care îl practicase cu succes și în colegiu:
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI
În perioada octombrie - noiembrie (n.r. - 2011) mă pregăteam să devin jucător de fotbal american. Începusem să mă cronometrez pe distanța de 40 de metri, alături de antrenorul meu personal. În același timp, lucram mai intens la sala de forță, în special la bara pentru împins la piept. | LeBron James
În perioada inedită din 2011, mai mulți jucători din NBA au semnat contracte cu echipe din Europa și Asia, pentru a se menține în formă și pentru a încasa bani în continuare. Bineînțeles, mulți dintre ei au revenit în Statele Unite odată cu reluarea campionatului, pe 25 decembrie.
În prezent, LeBron și ceilalți jucători din NBA trec printr-o nouă situație incomodă, în care sunt nevoiți să stea departe de terenul de baschet. Spre deosebire de perioada din 2011, aceștia nu au alternativa unui transfer în alte țări pentru că pandemia de coronavirus a afectat întreaga lume, nu doar Statele Unite.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25