Baschet

LeBron a dezvăluit momentul în care a vrut să se lase de baschet! De ce sport dorea să se apuce

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

LeBron James

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
19/05/2020 la 15:29

LeBron James (35 de ani) a dezvăluit recent că s-a gândit serios să înceapă o carieră în campionatul de fotbal american, în urmă cu 9 ani.

Starul celor de la Lakers a recunoscut că începuse chiar să se antreneze pentru o viitoare aventură în NFL, în cele 5 luni în care sezonul din NBA a fost întrerupt. Mai precis, se întâmpla în perioada 1 iulie - 8 decembrie 2011, din cauza unor neînțelegeri între jucători și patronii cluburilor. Aceștia nu au reușit să ajungă la un numitor comun din perspectiva taxelor aplicate asupra salariilor, motiv pentru care startul sezonului respectiv a fost amânat.

LeBron: "Mă pregăteam să devin jucător de fotbal american"

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 12 ORE

Într-un interviu oferit pentru Uninterrupted, LeBron a dezvăluit că se gândea să se apuce de fotbal american, sport pe care îl practicase cu succes și în colegiu:

În perioada octombrie - noiembrie (n.r. - 2011) mă pregăteam să devin jucător de fotbal american. Începusem să mă cronometrez pe distanța de 40 de metri, alături de antrenorul meu personal. În același timp, lucram mai intens la sala de forță, în special la bara pentru împins la piept. | LeBron James

În perioada inedită din 2011, mai mulți jucători din NBA au semnat contracte cu echipe din Europa și Asia, pentru a se menține în formă și pentru a încasa bani în continuare. Bineînțeles, mulți dintre ei au revenit în Statele Unite odată cu reluarea campionatului, pe 25 decembrie.

În prezent, LeBron și ceilalți jucători din NBA trec printr-o nouă situație incomodă, în care sunt nevoiți să stea departe de terenul de baschet. Spre deosebire de perioada din 2011, aceștia nu au alternativa unui transfer în alte țări pentru că pandemia de coronavirus a afectat întreaga lume, nu doar Statele Unite.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

NBA

NBA pune la cale o revenire la mijlocul lunii iulie cu meciuri doar la Disney World Resort

IERI LA 06:45
Baschet

Momentul în care Jordan şi-a găsit naşul: "Dacă mai faci asta o singură dată, îţi rup picioarele"

23/05/2020 LA 09:56
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Baschet

"O minciună totală!". Cel mai mare neadevăr spus de Jordan în documentarul controversat

ACUM 12 ORE

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe