"Vreau să deţin o echipă. Vreau să cumpăr o echipă, este sigur. Vreau o echipă la Las Vegas", a spus jucătorul în vârstă de 37 de ani în cadrul talk-show-ului său "The Shop".
Las Vegas este menţionată adesea pentru a găzdui o echipă din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) într-un viitor apropiat, la fel ca şi Seattle, însă comisarul ligii, Adam Silver, a exclus deocamdată orice expansiune la 32 de echipe.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 10 ZILE
Dar există un proiect de construcţie a unei noi săli de baschet la Las Vegas, în afara "Allegiant Stadium", arenă inaugurată în 2020, unde evoluează echipa de fotbal american Raiders din National Football League (NFL).
Cvadruplu campion al NBA, James este deja coproprietar al Fenway Sports Group, care deţine franciza de baseball Boston Red Sox din MLB, pe cea de hochei Pittsburgh Penguins (NHL) şi deţine acţiuni la clubul de fotbal Liverpool.
James este şi proprietarul SpringHill Company, o societate de producţie şi divertisment, care a montat filmul "Space Jam: A New Legacy", apărut anul trecut cu el vedetă.
Sursa: Agerpres
Baschet
Dinamo reușește transferul sezonului
18/06/2022 LA 10:30
NBA
Dinastia Michael Jordan vs Dinastia Stephen Curry. MVP-ul finalei NBA concurează cu Air Jordan
17/06/2022 LA 11:10