Baschet

LeBron James, devastat de moartea lui Kobe Bryant. Mesajul de adio postat de starul lui Lakers

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

LeBron James et Kobe Bryant en 2016.

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
28/01/2020 la 08:38

Moartea lui Kobe Bryant (41 de ani) și a fiicei sale de 13 ani, Gianna Maria, a șocat întreaga lume. Printre sportivii care i-au scris un mesaj de adio se numără și LeBron James, unul dintre cei mai buni prieteni ai baschetbalistului.

Kobe Bryant a decedat duminică într-un accident de elicopter, în Calabasas (California), alături de fiica sa și alte 7 persoane.

LeBron James, superstarul din NBA al celor de la Lakers, a scris un mesaj de despărțire copleșitor, fiind extrem de afectat de moartea prietenului său:

Baschet

VIDEO | Sabrina Ionescu s-a accidentat grav. Mesajul de încurajare primit de la Lebron James

01/08/2020 LA 08:44

"Nu sunt pregătit, dar voi începe. Stau și încerc să scriu ceva, dar tot încep să plâng gândindu-mă la tine, la nepoata Gigi și la prietenia/frăția pe care am avut-o. Ți-am auzit vocea duminică dimineață, înainte să plec din Philly înapoi în LA. Nu m-aș fi gândit nici într-un milion de ani că aceea va fi ultima noastră conversație. Am inima frântă și sunt devastat! Te iubesc, fratele meu mai mare.

Gândurile mele se îndreaptă către Vanessa și copii. Îți promit că voi continua ceea ce ai lăsat în urmă. Ai însemnat enorm pentru noi, mai ales pentru #LakerNation și este responsabilitatea mea să preiau totul și să merg mai departe!

Mai sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le spun, dar nu pot să fac asta acum. Până când ne vom întâlni din nou, fratele meu! #Mamba4Life #Gigi4Life", a scris LeBron James pe contul lui de Facebook.

Kobe Bryant, decedat într-un accident de elicopter

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant și fiica sa de 13 ani şi-au pierdut viaţa după ce elicopterul în care se aflau a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autoritățile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Baschet

Scottie Pippen: "Mă uitam la Kobe Bryant și îmi spuneam: Doamne, e mai bun ca Michael Jordan!"

31/05/2020 LA 06:43
NBA

Nu se mai retrage si merge la Jocurile Olimpice la 72 de ani! Gregg Popovich nu renunță la vis

25/03/2020 LA 12:19
Subiecte asemănătoare
BaschetKobe BryantLebron James
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol