Obiectivul cel mai mare pentru LeBron este să aibă posibilitatea de a juca alături de fiul său, LeBron James Jr, cel care are acum 16 ani: ”Cea mai bună parte este că atunci când voi deveni liber de contract, va fi în același an în acre fiul meu cel mare va termina liceul. Așa că o să am ceva opțiuni pentru a juca cu el”.
Începând cu 2005, însă, NBA nu permite ca jucătorii să fi aduși direct de la terminarea liceului în ligă, ei fiind nevoiți să facă măcar un an de facultate. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea modifica pentru că urmează ca jucătorii să-și renegocieze contractele colective cu liga. LeBron a precizat însă că dorința sa cea mai mare este să joace alături de fiul său, Bronny.
Să joc alături de fiul meu este cea mai mare dorință din cariera mea de jucător în NBA
NBA
Care este mascota din NBA cu cel mai mare salariu și cât câștigă în fiecare an?
ACUM 9 ORE

Noul contract al lui LeBron James cu LA Lakers

LeBron James și-a prelungit contractul cu LA Lakers pentru încă doi ani, urmând să primească 85 de milioane de dolari.
James va câștiga 39 de milioane de dolari în sezonul 2020/2021, 41 de milioane în 2021/2022 și 44 de milioane în 2022/2023. Astfel, veniturile sale din contractele din NBA vor ajunge la un total de 435 de milioane de dolari la finalul noului contract cu Lakers.
James, care va împlini 36 de ani în această lună, a avut o medie de 25,3 puncte pe meci sezonul trecut și a fost primul la assisturi în NBA, cu o medie de 10.2 pe meci. LeBron va avea 38 de ani când se va încheia contractul.
NBA
Bol Bol, conducătorul de joc de 2,18 metri din NBA:"Este un monstru. Nimeni nu a mai văzut așa ceva"
IERI LA 12:04
Baschet
Victor Wembanyama, viitorul mare star din NBA cu "mâinile mai mari decât corpul"
IERI LA 09:45