Fost jucător important pentru Philadelphia 76ers, San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers și Orlando Magic, McNamara a fost unul dintre jucătorii de prim plan din NBA în anii '80, reuşind chiar să câştige titlul cu Sixers, în 1983.
Faima sa a trecut graniţele în 1991, când a semnat cu Real Madrid, transfer ce părea la vremea respectivă o mare lovitură pentru baschetul din Europa. Din păcate pentru gruparea blanco, McNamara nu a rezistat mult la Madrid, nereuşind să se adapteze. În special modul în care se apărau jucătorii pe "bătrânul continent" l-a nemulţumit, astfel că după mai puţin de un an s-a întors în SUA, unde şi-a încheiat cariera la Rapid City Thrillers.
În ultimii ani, fostul pivot a avut mai multe probleme cardiace, iar acest lucru i-a fost în cele din urmă fatal, el încetând din viaţă în această săptămână din cauza unor complicaţii la inimă.
Baschet
Brittney Griner, baschetbalista condamnată la 9 ani de închisoare în Rusia, a fost eliberată
ACUM 3 ORE

A fost Chewbacca în Războiul Stelelor

McNamara a fost poreclit de colegi "Wookie", după ce în 1979 a filmat pentru Războiul Stelelor - Imperiul contraatacă. El l-a interpretat temporar doar pe actorul care i-a dat viață personajului, Peter Mayhew, care la acel moment s-a îmbolnăvit pentru o scurtă perioadă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
U-BT Cluj-Napoca, victorie uriașă în EuroCup în fața unei foste campioane a Europei
ACUM 20 ORE
Baschet
Coșmarul lui Brittney Griner, într-o închisoare din Rusia: "Bătăi, tortură și condiții de sclavie"
29/11/2022 LA 07:56