Fost jucător important pentru Philadelphia 76ers, San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers și Orlando Magic, McNamara a fost unul dintre jucătorii de prim plan din NBA în anii '80, reuşind chiar să câştige titlul cu Sixers, în 1983.
Faima sa a trecut graniţele în 1991, când a semnat cu Real Madrid, transfer ce părea la vremea respectivă o mare lovitură pentru baschetul din Europa. Din păcate pentru gruparea blanco, McNamara nu a rezistat mult la Madrid, nereuşind să se adapteze. În special modul în care se apărau jucătorii pe "bătrânul continent" l-a nemulţumit, astfel că după mai puţin de un an s-a întors în SUA, unde şi-a încheiat cariera la Rapid City Thrillers.
În ultimii ani, fostul pivot a avut mai multe probleme cardiace, iar acest lucru i-a fost în cele din urmă fatal, el încetând din viaţă în această săptămână din cauza unor complicaţii la inimă.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 7 LUNI

A fost Chewbacca în Războiul Stelelor

McNamara a fost poreclit de colegi "Wookie", după ce în 1979 a filmat pentru Războiul Stelelor - Imperiul contraatacă. El l-a interpretat temporar doar pe actorul care i-a dat viață personajului, Peter Mayhew, care la acel moment s-a îmbolnăvit pentru o scurtă perioadă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Baschet
Istorie în NBA! Recordul de cea mai mare diferență de puncte a fost doborât
03/12/2021 LA 11:23
Baschet
Charles Barkley şochează: "Vreau să fiu falit când mor, nu vreau să las nimic familiei mele"
29/11/2021 LA 08:54