Meciul dintre Raptors și Pacers a fost câștigat cu ușurință de gazde cu 131-91, dar nu asta ne vom aminti cel mai mult dintr-o întâlnire care s-a încheiat… fără spectatori. Aceștia au fost evacuați de urgență din cauza izbucnirii unui incendiu. Întreruperea, care a durat puțin peste o oră, a fost la mijlocul celui de-al doilea sfert de joc dominat de Raptors, la scorul 66-38. Tot haosul a fost provocat de flăcările care ieșeau din grila unuia dintre numeroasele difuzoare fixate în tavan, la câțiva metri deasupra celor mai înalte rânduri de scaune din sală. Atunci au sunat alarmele de incendiu.
"Din cauza unei probleme cu echipamentul, pompierii cer tuturor celor prezenți să evacueze cu calm clădirea prin cea mai apropiată casă a scărilor. Nu există nicio amenințare la adresa siguranței publice”, se arată în mesajul transmis pe ecranele gigantice ale sălii, care poate găzdui 19.800 de spectatori. "Nu au fost răniți”, a adăugat Centrul de operațiuni al poliției din Toronto, într-un tweet. Clubul din Canada a promis că toate biletele vor fi rambursate în 30 de zile.
Baschet
Asta înseamnă să fim oameni! Surpriza superbă pregătită de spanioli, la finalul partidei cu Ucraina
26/02/2022 LA 09:16
Administratorii sălii au dat asigurări că lucrările vor avea loc în cel mai scurt timp și va fi pregătită duminică pentru întâlnirea dintre Toronto Maple Leafs și Florida Panthers din NHL. Toronto - Indiana s-a terminat cu o victorie clară a gazdelor. Pascal Siakam (23 puncte) și Scottie Barnes (19 puncte) au fost vedete lui Raptors în acest meci.
Baschet
A început faza play-off-ului din NBA. Suspansul și-a făcut apariția încă de la primul meci
18/08/2020 LA 10:54
NBA
NBA | Clippers câștigă primul derby cu Lakers. Leonard, debut de vis!
23/10/2019 LA 08:15