Pe 12 martie, oficialii din NBA au decis să suspende sezonul după ce un jucător a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acum, membrii din conducerea NBA iau tot mai în serios posibilitatea ca sezonul să fie anulat, asta după ce în Statele Unite ale Americii au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, peste 300.000, dintre care 8243 de decese.
Oficialii din NBA s-au gândit pentru o perioadă la scurtarea perioadei în care sunt programate meciurile din play-off disputarea lor în timpul verii sau să organizeze toate partidele într-un singur oraș, însă aceste variante par să-și piardă din esență tot mai mult pe zi ce trece, asta pentru că numărul cazurilor crește în mod alarmant în Statele Unite ale Americii.

NBA, aproape de anularea sezonului actual

Baschet
NBA a suspendat sezonul după ce un jucător a fost testat pozitiv cu coronavirus
12/03/2020 LA 06:09
Jurnalistul ESPN, Brian Windhorst, a dezvăluit că NBA și uniunea jucătorilor, NBPA, au început deja să discute despre modalitatea prin care actualul sezon ar urma să se încheie. Pierderile financiare sunt deja uriașe, iar banii din drepturile TV, de la sponsori și din vânzarea de bilete vor fi pierduți dacă baschetul nu revine.
În timp ce Asociația chineză de baschet și-a suspendat liga încă din ianuarie din cauza coronavirus, în SUA încă se discută pe marginea acestui subiect. Jucătorii americani s-au întors deja la echipele lor pentru că meciurile ar fi trebuie să se reia în aprilie, dar a fost deja amânată până în mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07