Baschet

NBA la Disney World? Propunerea inedită pentru finalizarea sezonului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

La saison régulière de NBA est suspendue à cause de l'épidémie du coronavirus

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
01/05/2020 la 13:31

NBA studiază posibilitatea unui turneu final disputat într-o singură locație pentru a încheia sezonul iar cea mai nouă variantă este jucarea meciurilor la complexul Disney World, din Florida, mai ales că locația ar oferi garanții privind siguranța jucătorilor.

Începând cu a doua săptămână din mai, jucătorii din NBA vor putea să reia ședințele individuale de antrenamente în orașele în care relaxarea restricțiilor va permite folosirea centrelor sportive. Acesta este primul pas pentru a se ajunge într-un final la încheierea acestui sezon. Încă se studiază diferite variante dar a apărut o nouă ipoteză: încheierea seznului în Florida, la Disney World.

În ultimele săptămâni, conducerea NBA a studiat posibilitatea disputării unui turneu de tip play-off (cu cele mai bine clasate 16 echipe) într-o singură locație pentru a minimiza riscurile din deplasări. Inițial s-a propus Las Vegas, unde NBA organizează deja Summer League, turneul amical din fiecare vară, însă noua variantă este Disney World, care deși pare bizară, ar oferi mai multe garanții privind problemele de logistică, sănătate și media.

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

ACUM O ZI

Parcul de distracții este situat într-o zonă izolată, departe de marile orașe și are o rețea de hoteluri unde s-ar putea caza jucătorii și staff-ul. Mai mult, centrul sportiv al parcului, Disney Wide World of Sports, are destule facilități pentru a permite disputare mai multor meciuri simultan. Mai mult, faptul că Disney deține ESPN și ABC, cei doi giganți din televiziune care transmit, alături de TNT, meciurile, este un mare plus.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Baschet

Momentul în care Jordan i-a declarat război! Cine a ieșit cel mai "șifonat" după "The Last Dance"

02/06/2020 LA 18:49
Baschet

Top 10 "pitici" din istoria NBA. Cel mai scund sportiv care a jucat în liga nord-americană

01/06/2020 LA 13:12
Subiecte asemănătoare
Baschet
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

NBA

Faza zilei: Dennis Rodman a confundat un fotbalist italian cu o femeie!

ACUM O ZI

Ultimele videoclipuri

Baschet

#DORdeSPORT Interviu cu Vlad Moldoveanu

00:22:31

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe