Începând cu a doua săptămână din mai, jucătorii din NBA vor putea să reia ședințele individuale de antrenamente în orașele în care relaxarea restricțiilor va permite folosirea centrelor sportive. Acesta este primul pas pentru a se ajunge într-un final la încheierea acestui sezon. Încă se studiază diferite variante dar a apărut o nouă ipoteză: încheierea seznului în Florida, la Disney World.
În ultimele săptămâni, conducerea NBA a studiat posibilitatea disputării unui turneu de tip play-off (cu cele mai bine clasate 16 echipe) într-o singură locație pentru a minimiza riscurile din deplasări. Inițial s-a propus Las Vegas, unde NBA organizează deja Summer League, turneul amical din fiecare vară, însă noua variantă este Disney World, care deși pare bizară, ar oferi mai multe garanții privind problemele de logistică, sănătate și media.
Parcul de distracții este situat într-o zonă izolată, departe de marile orașe și are o rețea de hoteluri unde s-ar putea caza jucătorii și staff-ul. Mai mult, centrul sportiv al parcului, Disney Wide World of Sports, are destule facilități pentru a permite disputare mai multor meciuri simultan. Mai mult, faptul că Disney deține ESPN și ABC, cei doi giganți din televiziune care transmit, alături de TNT, meciurile, este un mare plus.
Olympic Games
Team USA, a doua înfrângere în meciurile de pregătire pentru Jocurile Olimpice
PESTE 6 LUNI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA
09/01/2022 LA 14:07
Baschet
O școală din SUA și-a suspendat antrenorul după ce a zdrobit o adversară cu 92-4
07/01/2022 LA 10:25