Arena Chase Center are o capacitate de 18,064 de locuri și a fost aprobată la stadiul de proiect la începutul anului 2017. Aceasta deservește ca arenă exclusiv a celor de la Golden State Warriors. Chase Center a fost deschisă, oficial, publicului larg la data de 6 septembrie, anul acesta, odată cu o ceremonie în care au concertat Metallica și Orchestra Simfonică San Francisco. Fosta câștigătoare a NBA, Golden State Warriors va debuta într-un meci oficial pe noua arenă împotriva celeilalte echipe din Los Angeles, Clippers, pe 24 octombrie.

Lakers a condus show-ul

Los Angeles Lakers a început mult mai bine meciul din San Francisco și după primul sfert avea deja un avans de 13 puncte, 33-20. Golden State s-a trezit în sfertul secund și a redus din diferență. A fost 31-26 pentru Golden State Warriors.
NBA
Giannis Antetokounmpo a făcut spectacol în victoria lui Bucks contra lui LA Lakers
18/11/2021 LA 12:08
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692543.jpg
Lakers a aruncat în luptă cel mai important transfer din această vară. Anthony Davis a fost adus de la New Orleans Pelicans în urma unui schimb în care au fost implicați Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart și posibilitatea de a alege alte trei opțiuni din prima rundă de draft. În doar 18 minute de joc, Davis a reușit un ”double-double”, înregistrând 22 de puncte și alte zece recuperări.
Coechipierul său, LeBron James, a fost omul numărul 1 de la Lakers, cu 15 puncte și opt pase decisive. De asemenea, JaVale McGee, jucător fost până în vara trecută pe la Golden State Warriors, a încercat să suplinească lipsa lui DeMarcus Cousins, ajuns la Lakers în această vară. Cousins a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat anterior (ACL) și va lipsi o perioadă importantă de timp. McGee a realizat, de asemenea, un ”double-double”, cu zece puncte și 13 recuperări.
Cele 18 puncte reușite de vedeta Stephan Curry, liderul marcatorilor lui Golden State în această partidă, au fost insuficiente pentru a-i face fericiți pe fanii prezenți la inaugurarea arenei Chase Center. După succesul din San Francisco, Los Angeles Lakers se pregătește de intrarea în noul sezon regulat din NBA cu alte cinci partide de pre-sezon. Astfel, Lakers va întâlni pe 10, respectiv 12 octombrie pe Brooklyn Nets, în timp ce în zilele de 15, 17 și 19 octombrie va juca, din nou, cu cei de la Golden State Warriors.
NBA
Steph Curry scrie istorie în NBA! Ce a reușit starul lui Golden State Warriors
14/11/2021 LA 14:05
NBA
Los Angeles Lakers, înfrângere istorică, după ce a avut un avans de 26 de puncte
28/10/2021 LA 08:17