Eurosport

Mărturia cutremurătoare a unui star din NBA: "Mama e în comă după ce a fost infectată cu COVID-19"

Mărturia cutremurătoare a unui star din NBA: "Mama e în comă după ce a fost infectată cu COVID-19"

25/03/2020 la 19:32Actualizare 25/03/2020 la 19:46

Jucătorul celor de la Minnesota Timberwolves din NBA, Karl-Athony Towns, a dezvăluit pe Instagram că mama sa, Jacqueline Cruz, a fost spitalizată după ce a suferit complicații din cauza coronavirusului.

În videoclipul postat pe Instagram Towns a afirmat că mama sa se află în comă indusă și respiră cu ajutor ventilatoarelor.

”Cred că este important ca toată lumea să înțeleagă severitatea a ceea ce se întâmplă acum în lume cu coronavirusul și cred că situația din viața mea ar putea ajuta așa că am decis să fac acest video. Am aflat mai devreme săptămâna aceasta că părinții mei nu se simt bine. Prima mea reacție a fost să le spun să se ducă la spital. Nu avea rost să aștepte. Iar după două zile în care nu au avut nicio îmbunătățire, le-am cerut ferm să se ducă la spital”, a afirmat el.

”Sora mea i-a spus mamei că trebuie să se verifice pentru coronavirus. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, starea ei era din ce în ce mai rea iar cei din spital făceau tot ce puteau”, a adăugat Towns.

Towns a declarat că mama sa avea mereu temperatura ridicată. Starea ei se deteriora iar ei sperau mereu ca viitorul medicament încercat va avea succes. El a declarat că ambii săi părinți se simțeau rău și ambii au fost testați pentru coronavirus. Tatăl său a fost externat din spital și se află în autoizolare cât așteaptă rezultatele testului. Mama sa s-a simțit mai bine inițial pentru ca apoi lucrurile să se înrăutățească.

”Se simțea bine iar apoi dintr-odată totul a mers rău. Plămânii erau într-o stare din ce în ce mai proastă și abia puterea respira iar medicii îmi explicau că va trebui de acum să respire cu ajutorul aparatelor. Starea ei se înrăutățea și era confuză, eu încercam să vorbesc cu ea și să o încurajez”, a precizat el. Towns a trebuit să ia câteva pauze în videoclip pentru a putea să ducă la capăt totul, fiind vizibil afectat. El a afirmat că rămâne încrezător că mama sa, aflată acum în comă, își va reveni.

”Această boală trebuie luată în serios. Protejați-vă familiile, pe cei iubiți, prietenii, pe voi. Respectați distanțarea socială. Nu mergeți în locuri aglomerate, doar vă creșteți șansele de infectare iar această boală... este letală”, a încheiat el.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.