Eurosport

NBA All Star 2020: S-au anunțat echipele! LeBron James și Giannis, căpitani

NBA All Star 2020: S-au anunțat echipele! LeBron James și Giannis, căpitani

24/01/2020 la 11:03Actualizare 24/01/2020 la 11:33

Au fost anunțate cele două echipe care se vor duela în tradiționalul meci NBA All Star. LeBron James și Giannis Antetokounmpo sunt cei doi căpitani.

Cele mai importante nume din acest an vor fi LeBron James și Giannis Antetokounmpo dar și tinerii Luka Doncic (Dallas Mavericks) și Trae Young (Atlanta Hawks).

James, cel mai important om de la LA Lakers, va fi căpitanul echipei din Conferința de Vest pentru al doilea sezon consecutiv. Giannis, cel mai important star de la Milwaukee Bucks și actualul MVP, este căpitanul Conferinței de Est tot pentru al doilea sezon consecutiv.

Fiind jucătorii cu cele mai multe voturi din conferințele respective, James și Giannis sunt jucătorii responsaibli de a-și face echipele pentru meciul demonstrativ de pe 16 februarie care va avea loc la Chicago United Center.

Alături de LeBron James la Conferința de Vest vor mai juca Luka Doncic (Dallas), James Harden (Houston Rockets), Kawhi Leonard (LA Clippers) și Anthony Davis (LA Lakers).

La Conferința de Est vor juca Giannis, Kemba Walker (Boston Celtics), Trae Young (Atlanta Hawks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) și Pascal Siakam (Toronto Raptors).

Voturl fanilor contează 50% pentru determinarea celor care vor participa, în timp ce jucătorii actuali din NBA și jurnaliștii contează 25% fiecare. James (6,2 milioane voturi) și Giannis (5,9 milioane de voturi) au condus conferințele respective.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.