Cele mai importante nume din acest an vor fi LeBron James și Giannis Antetokounmpo dar și tinerii Luka Doncic (Dallas Mavericks) și Trae Young (Atlanta Hawks).
James, cel mai important om de la LA Lakers, va fi căpitanul echipei din Conferința de Vest pentru al doilea sezon consecutiv. Giannis, cel mai important star de la Milwaukee Bucks și actualul MVP, este căpitanul Conferinței de Est tot pentru al doilea sezon consecutiv.
NBA
Lovitură pentru Milwaukee Bucks! Giannis Antetokounmpo, accidentare gravă în meciul cu Hawks
30/06/2021 LA 09:39
Fiind jucătorii cu cele mai multe voturi din conferințele respective, James și Giannis sunt jucătorii responsaibli de a-și face echipele pentru meciul demonstrativ de pe 16 februarie care va avea loc la Chicago United Center.
Alături de LeBron James la Conferința de Vest vor mai juca Luka Doncic (Dallas), James Harden (Houston Rockets), Kawhi Leonard (LA Clippers) și Anthony Davis (LA Lakers).
La Conferința de Est vor juca Giannis, Kemba Walker (Boston Celtics), Trae Young (Atlanta Hawks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) și Pascal Siakam (Toronto Raptors).
Voturl fanilor contează 50% pentru determinarea celor care vor participa, în timp ce jucătorii actuali din NBA și jurnaliștii contează 25% fiecare. James (6,2 milioane voturi) și Giannis (5,9 milioane de voturi) au condus conferințele respective.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
NBA
Frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA! S-a mai întâmplat o singură dată asta
01/04/2021 LA 09:07
NBA
Cea mai frumoasă poveste de dragoste: Kobe Bryant și baschetul
26/01/2021 LA 10:34