Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NBA | Boston Celtics cea mai bună echipă a debutului de sezon, Golden State Warriors e cea mai slabă

Ion Alexandru

Publicat 14/11/2019 la 10:12 GMT+2

Boston Celtics a început acest sezon de reconstrucție cu o înfrângere, cu rivala din anii 80 Philadelphia, iar fanii au înțeles că urmează un an greu. Kemba Walker l-a făcut însă uitat rapid le Kyrie Irving și Boston a ajuns cea mai bună bună echipă din NBA după cele 9 victorii consecutive.

Kemba Walker, Boston Celtics

Credit imagine: Getty Images

Boston Celtics surprinde pe toată lumea în acest sezon, iar versatilitatea jucătorilor este neașteptată.

Geniul Brad Stevens

Antrenorul lui Celtics, Brad Stevens a construit în acest sezon o defensivă bună care a adus victorii importante cu Toronto și Milwaukee. În lipsa oamenilor cu greutate din apărare, Hayward și Theis, Stevens a reușit să mute forța echipei pe fază ofensivă, unde "Cardiac" Kemba zburdat în fața lui Bradley Beal și a defensivei lui Wizards. Cu Kemba Walker, Jason Tatum și Marcus Smart în mare formă, Boston a reușit 140 de puncte în meciul cu Washington și este singura echipă din Est cu 9-1 în acest debut de sezon.

O seară plină de meciuri tari în NBA

Houston Rockets a provocat a 4-a înfrângere în 11 meciuri celor de la LA Clippers. Harden și Westbrook s-au simțit excelent pe teren și au terminat meciul cu 64 de puncte împreună. S-a terminat 102-93 pentru texani și Harden reulit cel mai bun start de sezon al unui jucător din NBA din ultimii 56 de ani.
Houston este pe locul 3 în Conferința de Vest, Clippers a căzut pe 5. Se vede din ce în ce mai clar că Leonard nu poate aduce de unul singur victorii pentru Clippers în meciurile importante. Debutul lui Paul George pe teren este programat pentru următorul meci al lui Clippers, împotriva celor de la New Orleans Pelicans.
Chiar și fără Anthony Davis, LeBron James a condus LA Lakers către o victorie confortabilă în fața vicecampionilor de la Golden State Warriors. S-a terminat 102-94, iar LeBron a terminat meciul cu double double. Accidentarea lui Curry a aruncat pe Warriors pe ultimul loc în NBA. La derby-ul californian din Los Angeles, doar D'Angelo Russell a ținut ritmul cu starurile lui Lakers. Jucătorul adus din Brooklyn a reușit 21 de puncte pentru Golden State.

Campionii NBA de la Toronto Raptors au reușit o victorie neașteptată pe un teren greu, 114-106 la Portland. Camerunezul Pascal Siakam de la Toronto a fost cel ami bun marcator al meciului cu 36 de puncte. Cheia meciului a fost, însă, blocarea vedetei din Oregon, Damian Lillard. Cu 9 puncte și o singură pasă decisivă în 37 de minute, Lillard a terminat cel mai slab meci al său din acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo