Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NBA | Show total cu LeBron James și Luka Doncic la catedră

Ion Alexandru

Actualizat 02/11/2019 la 09:24 GMT+2

LeBron James și Anthony Davis au tras tare, dar au reușit sa învingă după prelungiri la Dallas, unde Doncic și Porzingis fac legea.

LeBron James

Credit imagine: Getty Images

Los Angeles Lakers a învins cu 119-110 în Texas, dar victoria a fost mult mai grea decât o arată scorul. Dallas Mavericks a condus aproape tot meciul și a fost egalată în ultima secundă. Prelungirile au arătat că Lakers sunt echipa mai matură.

LeBron s-a pus pe treabă

Triple Double LeBron James în Dallas. Asta este vestea excelentă primită de fanii lui Lakers. Vedeta echipei californiene a terminat meciul cu 39 de puncte, 12 recuperări și 16 pase decisive.
Una dintre pase a avut o importanță aparte. Când toată sala din Dallas își blocase privirea pe LeBron, Green a egalat de la 3 puncte la ultima fază din sfertul 4.

Doncic și Porzingis se maturizează

Doncic
Slovenul Doncic are doar 20 de ani, dar este deja un punct de referință în NBA. Ca și LeBron, Doncic a făcut triple double în meciul din Texas. Slovenul a terminat partida cu 31 de puncte, 13 recuperări și 15 pase decisive.
Venit de la New York Knicks, Porzingis a făcut și el un meci bun cu Lakers. Pivotul din Letonia a reușit 16 puncte.

Golden State se afundă

De 5 ori în finala NBA în ultimii 5 ani, Golden State Warriors este în cădere liberă. Accidentarea vedetei Curry, care va lipsi cel puțin pânā la 1 februarie, este una dintre cauze, dar nu singura. Ultima înfrângere, 127-110 în fața lui San Antonio Spurs este doar o dovadā e neputinței de reset a echipei din San Francisco. Patty Mills a fost vedeta echipei din San Antonio.

Surpriza din Brooklyn

Nets este o echipā care ar putea sā producā multe surprize în acest sezon, chiar dacā Durant este accidentat. Echipa din Brooklyn a reușit o victorie mare, 123-116 în fața unei favorite la câștigarea trofeului NBA în acest sezon, Houston Rockets. Harden (36 pct) și Westbrook (27pct) nu au reușit sā rezolve meciul fārā ajutorul "locotenenților". Taurean Price a fost vedeta gazdelor în acest meci. Ajutat de Kyrie Irving și Garrett Temple, Price a adus victoria lui Brooklyn Nets.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo