Baschet
NBA

Nu se mai retrage si merge la Jocurile Olimpice la 72 de ani! Gregg Popovich nu renunță la vis

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Coach Popovich - 2017

Credit imagine: LaPresse

DeIon Alexandru
25/03/2020 la 12:19

Amânarea Jocurilor Olimpice nu-l lasă să se retragă pe veteranul antrenor al echipei de baschet a Statelor Unite. Gregg Popovich a anunțat că va antrena la 72 de ani echipa SUA la Tokyo în 2021.

Gregg Popovich este de 24 de ani antrenorul echipei San Antonio Spurs, alături de care a câștigat 5 titluri NBA. Veteranul de 71 de ani deține mai multe recorduri, dar cel mai important l-a obținut în acest sezon. Popovich l-a depășit pe Lenny Wilkens și a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii în NBA.

Baschet

VIDEO | Sabrina Ionescu s-a accidentat grav. Mesajul de încurajare primit de la Lebron James

01/08/2020 LA 08:44

Gregg Popovich a realizat tot ce se putea în baschetul american, dar pentru ultimul obiectiv al carierei va trebui să mai aștepte. Jocurile Olimpice la Tokyo s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus. "Pop" e determinat să-i antreneze pe LeBron James, Steph Curry, James Harden sau Kawhi Leonard, anul viitor în Japonia. Managerul echipei a confirmat acest lucru.

Toți cei implicați în acest proiect au confirmat că vor continua în ciuda faptului că Jocurile Olimpice s-au amânat cu un an

Americanii au câștigat ultimele trei ediții

Gregg Popovich anunțase că se va retrage, în august, imediat după Jocurile Olimpice de la Tokyo. O va face în 2021. Echipa de baschet a SUA a câștigat aurul la ultimele trei ediții ale Jocurilor Olimpice, toate cu Mike Krzyzewski pe bancă.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Baschet

LeBron James, devastat de moartea lui Kobe Bryant. Mesajul de adio postat de starul lui Lakers

28/01/2020 LA 08:38
NBA

Decada lui LeBron James, pe terenul de baschet, dar și în afara lui

31/12/2019 LA 13:02
Subiecte asemănătoare
BaschetNBASan Antonio SpursLebron JamesMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol