LaPresse

Nu se mai retrage si merge la Jocurile Olimpice la 72 de ani! Gregg Popovich nu renunță la vis

Nu se mai retrage si merge la Jocurile Olimpice la 72 de ani! Gregg Popovich nu renunță la vis

25/03/2020 la 13:19Actualizare 25/03/2020 la 13:39

Amânarea Jocurilor Olimpice nu-l lasă să se retragă pe veteranul antrenor al echipei de baschet a Statelor Unite. Gregg Popovich a anunțat că va antrena la 72 de ani echipa SUA la Tokyo în 2021.

Gregg Popovich este de 24 de ani antrenorul echipei San Antonio Spurs, alături de care a câștigat 5 titluri NBA. Veteranul de 71 de ani deține mai multe recorduri, dar cel mai important l-a obținut în acest sezon. Popovich l-a depășit pe Lenny Wilkens și a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii în NBA.

Greg Popovich 2019

Gregg Popovich a realizat tot ce se putea în baschetul american, dar pentru ultimul obiectiv al carierei va trebui să mai aștepte. Jocurile Olimpice la Tokyo s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus. "Pop" e determinat să-i antreneze pe LeBron James, Steph Curry, James Harden sau Kawhi Leonard, anul viitor în Japonia. Managerul echipei a confirmat acest lucru.

" Toți cei implicați în acest proiect au confirmat că vor continua în ciuda faptului că Jocurile Olimpice s-au amânat cu un an"

Americanii au câștigat ultimele trei ediții

Gregg Popovich anunțase că se va retrage, în august, imediat după Jocurile Olimpice de la Tokyo. O va face în 2021. Echipa de baschet a SUA a câștigat aurul la ultimele trei ediții ale Jocurilor Olimpice, toate cu Mike Krzyzewski pe bancă.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.