“La 14 zile după ce au fost testaţi pentru depistarea Covid-19, toţi jucătorii şi staful Utah Jazz şi-au încheiat perioada de izolare şi carantină şi au fost declaraţi sănătoşi de Departamentul de Sănătate din Utah (UDOH). UDOH a stabilit că toţi jucătorii şi staful, inclusiv Donovan Mitchell şi Rudy Gobert, care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, nu mai reprezintă un risc de infectare pentru ceilalţi”, este precizat în comunicatul celor de la Utah Jazz.
Cel puţin 14 jucători din NBA au fost infectați cu noul coronavirus, printre care și starul celor de la Brooklyn Nets, Kevin Durant şi Marcus Smart de la Boston Celtics. Între timp, Christian Wood de la Detroit Pistons s-a vindecat.
NBA
Lovitură pentru Milwaukee Bucks! Giannis Antetokounmpo, accidentare gravă în meciul cu Hawks
30/06/2021 LA 09:39

Sezonul din NBA, suspendat

NBA a suspendat întregul sezon pentru o perioadă nedeterminată, după ce Rudy Gobert, jucător al echipei Utah Jazz, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus la începutul lunii martie. Rezultatul testului a fost transmis cu puțin timp înainte ca Utah Jazz să joace împotriva echipei Oklahoma City Thunder, pe Chesapeake Energy Arena. Jocul a fost anulat imediat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
NBA
Frații Antetokoumpo au scris istorie în NBA! S-a mai întâmplat o singură dată asta
01/04/2021 LA 09:07
NBA
Cea mai frumoasă poveste de dragoste: Kobe Bryant și baschetul
26/01/2021 LA 10:34