Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Shaquille O'Neal, inimă mare. A donat o casă pentru familia unui puști împușcat pe terenul de fotbal

Ion Alexandru

Actualizat 18/10/2019 la 17:45 GMT+3

Un puști de 12 ani a paralizat după ce a fost împușcat pe terenul de fotbal. Big Shaq a văzut condițiile grele în care trăia familia lui și le-a donat o casă.

Shaquille O'Neal

Credit imagine: SID

În august, Isaiah Payton a fost rănit grav într-un incident pe terenul de fotbal. După un scandal între două echipe unul dintre copii a tras cu pistolul. Puștiul de 12 ani a rămas paralizat de la brâu în jos .
Shaquille O'Neal i-a sărit în ajutor. A găsit o casă potrivită pentru o familie în care unul dintre membri are nevoie de o atenție specială. Micul Isaiah v-a rămîne în scaunul cu rotile toată viață.
Ar fi putut fi oricare dintre noi. Ar fi putut fi copilul meu. Familia lui trăia într-o garsonieră. Trei oameni într-o cameră. Mă bucur că am găsit pentru ei o casă normală"
După donație, Shaq a mers la cumpărpturi și a mobilat noua casă pentru familia lui Isaiah.
Mama puștiului, Alisson a fost foarte impresionată de gestul cvadruplului campion NBA.
Am fost nevoită să renunț la serviciu pentru a avea grijă cu copilul meu și acest gest al unui om cu suflet uriaș ne ajută foarte mult"
Primarul orașului Atlanta, Keisha Lance Bottoms a vizitat familia. Un alt copil, de 15 ani a fost reținut și se fac cercetări în prinvița implicării lui în atacul armat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo