Getty Images

"Vreau să joc 82 de meciuri în acest sezon" spune Vince Carter, "bunicul" de 42 de ani din NBA

"Vreau să joc 82 de meciuri în acest sezon" spune Vince Carter, "bunicul" de 42 de ani din NBA

17/10/2019 la 16:46Actualizare 17/10/2019 la 17:43

Noul sezon din NBA va fi al 22-lea pentru Vince Carter, care a ajuns la Atlanta Hawks și a uimit pe toată lumea în presezon cu eficacitea sa

Vince Carter se pregătește extraordinar pentru un sezon de vis. Ultima dată când a prins toate cele 82 de meciuiri pe teren era cu 13 ani mai tânăr. Carter a dat 17 puncte în ultimul meci jucat în presezon în tricoul celor de la Atlanta Hawks și a declarat că este gata pentru orice în următorul sezon.

" "Voi face tot posibilul pentru a fi disponibil la cele 82 de meciuri din acest sezon. Antrenorul decide dacă are nevoie de mine, dar eu voi fi pregătit" a spus jucătorul născut în Florida pentru ESPN."

Vince Carter a jucat deja o medie de 13 minute în fiecare partidă de pregătire a sezonului și a reușit 5 coșuri de trei puncte în ultima victoriei, 100-96 în fața lui New York Knicks. Carter poate devenit doar al doilea jucător de peste 40 de ani care prinde un sezon full în NBA. Primul a fost legendarul John Stockton, de 10 ori prezent în All Star Game. Pentru a-și atinge obiectivul, Vince Carter și-a angajat un nutriționist și un bucătar.

" "Fac totul pentru a demonstra că încă am valoare pentru baschetul mare. Nimic nu-mi va sta în cale" spune cel poreclit "Vinsanity"."