Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Vreau să joc 82 de meciuri în acest sezon" spune Vince Carter, "bunicul" de 42 de ani din NBA

Ion Alexandru

Actualizat 17/10/2019 la 17:43 GMT+3

Noul sezon din NBA va fi al 22-lea pentru Vince Carter, care a ajuns la Atlanta Hawks și a uimit pe toată lumea în presezon cu eficacitea sa

Vince Carter #15 of the Atlanta Hawks looks on during the first half against the Washington Wizards at Capital One Arena on January 2, 2019 in Washington,

Credit imagine: Getty Images

Vince Carter se pregătește extraordinar pentru un sezon de vis. Ultima dată când a prins toate cele 82 de meciuiri pe teren era cu 13 ani mai tânăr. Carter a dat 17 puncte în ultimul meci jucat în presezon în tricoul celor de la Atlanta Hawks și a declarat că este gata pentru orice în următorul sezon.
"Voi face tot posibilul pentru a fi disponibil la cele 82 de meciuri din acest sezon. Antrenorul decide dacă are nevoie de mine, dar eu voi fi pregătit" a spus jucătorul născut în Florida pentru ESPN.
Vince Carter a jucat deja o medie de 13 minute în fiecare partidă de pregătire a sezonului și a reușit 5 coșuri de trei puncte în ultima victoriei, 100-96 în fața lui New York Knicks. Carter poate devenit doar al doilea jucător de peste 40 de ani care prinde un sezon full în NBA. Primul a fost legendarul John Stockton, de 10 ori prezent în All Star Game. Pentru a-și atinge obiectivul, Vince Carter și-a angajat un nutriționist și un bucătar.
"Fac totul pentru a demonstra că încă am valoare pentru baschetul mare. Nimic nu-mi va sta în cale" spune cel poreclit "Vinsanity".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo