Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Starurile din NBA au făcut spectacol în All Star Game! 320 de puncte marcate în meciul vedetelor

Nicu Savin

Actualizat 08/03/2021 la 12:25 GMT+2

Ediția 2021 a All Star Game-ului din NBA a fost una cu totul aparte, dar spectacolul nu a lipsit de pe parchetul sălii din Atlanta (Georgia).

Giannis Antetokounmpo și Steph Curry (All Star Game 2021)

Credit imagine: Getty Images

Din cauza pandemiei de Covid-19, ediția a 70-a a All Star Game-ului din NBA a avut un format diferit. Dacă până acum avea parte de 3 nopți magice alături de cei mai buni jucători din baschetul nord-american, în acest an toate concursurile s-au disputat într-o singură seară.
Conform tradiției, concursul de abilități a deschis All Star Game-ul. Domantas Sabonis, jucătorul Indiana Pacers a fost cel care a câștigat, după ce l-a depășit în finală pe Nikola Vucevic (Orlando Magic).
A urmat concursul de 3 puncte, acolo unde Stephen Curry a fost din nou la înălțime. Jucătorul lui Golden State Warriors a terminat prima rundă cu 31 de puncte și pe cea de-a 2-a cu 28, câștigând pentru a 2-a oară în carieră acest concurs. Prima dată triumfase în 2015, iar acum a demonstrat că este unul dintre cei mai buni "shooteri" care a jucat vreodată în NBA.
Mult așteptatul concurs de slam-dunk a fost câștigat de Anfernee Simmons (Portland Trail Blazers), care a primit 3 voturi din partea juriului în finala cu Obi Toppin (New York Knicks).
NBA All Star Game 2021, Team LeBron vs Team Durant

All Star Game 2021 | Team LeBron-Team Durant 170-150

După încheierea concursurilor de abilități a început partida super-starurilor, care la fel ca de fiecare dată a ofeit un spectacol fenomenal. O constelație de 24 de jucători (incluzând rezervele) a fost împărțită în 2 echipe, a căror căpitani au fost LeBron James (LA Lakers) și Kevin Durant (Brooklyn Nets).
Meciul stelelor a fost câștigat cu 170 la 150 de echipa lui LeBron James, la care a strălucit Giannis Antetokounmpo. Vedeta lui Milwakee Bucks a terminat partida cu 35 de puncte și a primit premiul MVP.
Aceasta a fost ediția cu cei mai mulți jucători non-europeni selectați în All Star Game (9). Utah Jazz, ocupanta primului loc în Conferința de Vest (27 de victorii-9 înfrângeri) a avut cei mai mulți jucători pe parchetul sălii din Atlanta (3).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo