Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După 941 de zile, Klay Thompson își va face revenirea în NBA

Alex Masgras

Publicat 09/01/2022 la 16:07 GMT+2

Klay Thompson se pregătește să revină pe parchet. Starul lui Golden State Warriors își va face revenirea, după 941 de zile, în partida de duminică noapte, cu Cleveland Cavaliers.

Klay Thompson (Golden State Warriors) en feu à trois-points

Credit imagine: Getty Images

Klay Thompson revine în NBA după 941 de zile. Shooter-ul lui Golden State Warriors a jucat ultima oară pe 13 iunie 2019, în meciul cu numărul 6 al finalei NBA dintre Golden States și Toronto Raptors. Canadienii au câștigat atunci titlul, dar atunci a început cea mai grea perioadă din cariera lui Thompson.
În sfertul al treilea al întâlnirii cu Raptors, acesta s-a accidentat, iar verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior. Diagnosticul primit de Thompson reprezenta un verdict dur, ceea ce îl făcea indisponibil pentru sezonul 2019/20. Din nefericire pentru acesta, la aproape un an și jumătate de la prima accidentare, el a suferit o nouă accidentare, de data aceasta la tendonul lui Ahile.

Klay Thompson revine în NBA după 941 de zile

Astfel, el a ratat în totalitate sezoanele 2019/2020 și 2020/2021, plus prima parte a actualului sezon. În ciuda faptului că nu îi place să fie nerăbdător, acesta a declarat că abia așteaptă reîntâlnirea cu fanii lui Warriors:
"Urăsc să spun că 'nu mai am răbdare', deoarece iubesc să fiu prezent în viața mea, dar abia aștept să joc în fața fanilor noștri din nou. Mă bucur foarte tare să fiu un jucător al lui Warriors", a spus Thompson înainte de revenirea pe teren.
De trei ori campion în NBA, Klay Thompson va reveni în partida cu Cleveland Cavaliers, care va avea loc în această noapte. După două sezoane slabe ale echipei sale, Thompson revine într-o echipă care se află pe locul al doilea în Conferința de Vest (29-9), în timp ce Cavaliers se află pe locul 6 în Conferința de Est (22-17).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo