Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Giannis Antetokounmpo a făcut spectacol în victoria lui Bucks contra lui LA Lakers

Alex Masgras

Publicat 18/11/2021 la 14:08 GMT+2

Giannis Antetokounmpo, starul lui Milwaukee Bucks, a făcut spectacol în partida câștigată de echipa sa contra lui Los Angeles Lakers, în care a înscris 47 de puncte.

Giannis Antetokounmpo

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă sunt departe de forma arătată sezonul trecut, atunci când Bucks a cucerit titlul în NBA, echipa din Milwaukee s-a impus în fața lui Los Angeles Lakers, o altă echipă aflată în dificultate, scor 109-102. MVP-ul partidei a fost Giannis Antetokounmpo, cel care a reușit cel mai bun meci al său din acest sezon, marcând 47 de puncte.
Giannis a destabilizat apărarea lui Lakers, apărare care încă nu a ajuns la adevăratul său potențial în acest sezon. Cu toate acestea, punctele grecului le-ar fi adus o victorie celor de la Bucks dacă restul echipei nu performa. Lakers a rezistat foarte bine în absența lui Lebron James până în sfertul al patrulea, la 85-85. De atunci, Khris Middleton, revenit după ce a fost infectat cu Covid-19, a reușit două aruncări de trei puncte, urmat și de Pat Connaughton, pentru a o duce pe Bucks la un avantaj liniștitor.
După 16 partide, Lakers are 8 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce Bucks are după 15 partide, 7 victorii și 8 înfrângeri.

Phoenix Suns a ajuns la 10 victorii consecutive

Finalista sezonului trecut, Phoenix Suns, a ajuns noaptea trecută la 10 victorii consecutive în NBA. Fără Luka Doncic, accidentat la gleznă, Dallas Mavericks i-a făcut față lui Phoenix Suns doar 43 de minute.
Conduși cu 68-73 în sfertul al patrulea, finaliștii din sezonul trecut au avut răbdare și au revenit în partidă prin reușitele lui Devin Booker și Chris Paul. Suns s-a impus cu 105-98 și a ajuns la a zecea victorie consecutivă din acest sezon, lucru care s-a întâmplat ultima oară la echipa din Arizona în sezonul 2009/10.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo