Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lebron James, la prima suspendare în 19 ani, după scandalul de la Detroit Pistons-LA Lakers

Alex Masgras

Publicat 23/11/2021 la 18:35 GMT+2

Lebron James a fost suspendat pentru o etapă după ce l-a lovit pe Isaiah Stewart, în timpul partidei pe care Los Angeles Lakers a disputat-o pe terenul lui Detroit Pistons. În urma acestui incident, Stewart a creat un scandal monstru, iar acesta a fost suspendat pentru următoarele două partide din NBA.

LeBron James wird für ein Spiel gesperrt

Credit imagine: SID

A venit nota de plată pentru incidentele de la partida Detroit Pistons-Los Angeles Lakers. Pentru prima oară în 19 ani, Lebron James va fi suspendat pentru o partidă în NBA. Starul lui Lakers va rata astfel partida din Madison Square Garden contra lui New York Knicks, după ce și-a lovit adversarul. De asemenea, Lebron James va pierde și 284,000 de dolari, suma pe care ar fi încasat-o pentru partida contra lui Knicks.
Nici Isaiah Stewart nu a scăpat de o suspendare, pentru scandalul pe care l-a provocat după ce a fost lovit de Lebron. Acesta a primit o suspendare de două etape și va pierde 45,000 de dolari.
Isaiah Stewart #28 of the Detroit Pistons is restrained as he goes after LeBron James #6 of the Los Angeles Lakers during the third quarter of the game at Little Caesars Arena on November 21, 2021 in Detroit, Michiga

Isaiah Stewart, extrem de nervos după ce a fost lovit de Lebron James

În sfertul al treilea al partidei dintre Detroit Pistons și Los Angeles Lakers, la scorul de 78-66 pentru gazde, Lebron James l-a lovit în față pe centrul lui Pistons. Plin de sânge, Isaiah Stewart a fost cu greu potolit de coechipieri și forțele de ordine prezente în arenă.
Acesta și-a pierdut cumpătul și a încercat de câteva ori să ajungă la James și la coechipierii său, până când a fost dus la vestiare. Atât el, cât și Lebron, au fost eliminați din partidă, aceasta fiind abia a doua eliminare a lui Lebron în cei 19 ani în NBA.
În cele din urmă, Lakers s-a impus cu 121-116, după ce a revenit în partida în care a fost condusă și cu 17 puncte. Cele două echipe se vor întâlni, din nou, pe 28 noiembrie, de data aceasta la Los Angeles, acolo unde vor evolua și James și Stewart, suspendările lor luând sfârșit până la acea dată.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo