Eșecul istoric al lui Los Angeles Lakers, cu LeBron James, Anthony Davis și Russell Westbrook în lot, prin faptul că nu mai are nicio șansă să prindă Top 10 în Conferința de Vest la finalul sezonului regular și a ratat astfel accederea în play-off, avea consecințe în ceea ce privește lotul de jucători.
Printre vedetele aflate pe lista neagră se numără inclusiv Anthony Davis. Acesta a afirmat însă că nu este foarte îngrijorat de un ipotetic transfer în vară. Vedeta celor de la Lakers are o medie de 23,2 puncte și 9,9 recuperări în acest sezon.
NBA
Miami Heat, victorie în primul meci al Finalei Conferinței de Est. Butler, prestație de excepție
IERI LA 16:04
Potrivit Marca, Davis a vrut să clarifice acest subiect: "Treaba mea este să intru și să joc baschet. Evident, îmi place Los Angeles. Dacă este vorba despre o tranzacție, atunci vom avea o conversație despre asta. Nu știu despre ce vorbesc acum. Nu cred că Lakers plănuiesc ceva cu mine". El a ratat jumătate din meciurile din sezonul regulat cu Lakers din cauza diverselor probleme fizice.

Los Angeles Lakers începe "curățenia" după un eșec incredibil. Trevor Ariza, primul plecat

"Când sunt sănătos, sunt un nenorocit. Dar trebuie să rămân sănătos. Din păcate, au fost două accidentări pe care nu le-am putut controla anul acesta, dar voi reveni anul viitor. Voi vedea ce se întâmplă", a recunoscut Anthony Davis.
Lakers s-a despărțit de primul jucător imediat după ce eșecul s-a confirmat matematic. Trevor Ariza nu mai face parte din planurile echipei.
Veteranul în vârstă de 36 de ani a înregistrat o medie de 4 puncte, 3,4 recuperări și 1,1 pase decisive în 19,3 minute cu Lakers, cu care a jucat 24 de meciuri în acest sezon (11 ca titular).
NBA
Finalele Conferințelor din NBA se anunță incendiare! Orgolii uriașe și multe revanșe de luat
16/05/2022 LA 14:40
NBA
Celtics și Mavericks, ultimele calificate în finalele lor de conferință! Cum arată tabloul complet
16/05/2022 LA 13:44