Luka Doncic a părăsit terenul accidentat duminică seară, în ultima partidă a celor de la Dallas Mavericks din sezonul regulat contra lui San Antonio Spurs. Starul lui Mavericks a acuzat probleme la gamba piciorului stâng în sfertul al treilea. Slovenul de 23 de ani a mers la vestiare alături de medicul echipei și nu a mai revenit pe parchet pentru finalul partidei.
Adrian Wojnarowski, jurnalist ESPN, a anunțat că echipa din Dallas este optimistă în ceea ce privește accidentarea lui Doncic, care nu este considerată una gravă. În momentul în care a părăsit terenul, Doncic era cel mai bun jucător al lui Mavericks, cu 26 de puncte, 9 pase decisive și 8 recuperări.
NBA
Finalele Conferințelor din NBA se anunță incendiare! Orgolii uriașe și multe revanșe de luat
IERI LA 14:40

Dallas Mavericks o va întâlni pe Utah Jazz în prima rundă a play-off-ului NBA

În cele din urmă, Dallas Mavericks s-a impus pe teren propriu în ultima partidă a sezonului regulat contra celor de la San Antonio Spurs, scor 130-120.
În prima rundă din play-off, Dallas Mavericks o va întâlni pe Utah Jazz și va beneficia de avantajul terenului propriu. Prima partidă a seriei dintre Mavericks și Jazz va avea loc sâmbătă, 16 aprilie.
În cele patru întâlniri din acest sezon, Utah a câștigat primele două partide, în timp ce Dallas s-a impus în următoarele două. Până acum, Dallas și Utah s-au întâlnit doar de două ori în play-off. Prima întâlnire a avut loc în 1986, în timp ce a doua întâlnire a avut loc în 2001. De fiecare dată, Dallas s-a impus.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
NBA
Celtics și Mavericks, ultimele calificate în finalele lor de conferință! Cum arată tabloul complet
IERI LA 13:44
NBA
Golden State Warriors, în Finala Conferinței de Vest. Celtics și Bucks vor juca meci decisiv
14/05/2022 LA 12:02